tahau03

Çalışkan
Arkadaşlar selam, kablosuz kulaklık alma aşamasındayım. Benzer fiyat bandında olan; Buds 3 Pro ve AirPods 4.nesil (ANC'siz) arasında gidip geliyorum. Biraz yüksek bütçede, bazı kişilerde kulakta çınlama ve duyma kaybı yaptığından Huawei FreeBuds 4 Pro'yu eledim. Şu anda bahsettiğim 2 seçenek arasındayım. Tavsiyeniz, varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. (6 ayda bir telefon değişen birisi olduğumdan ekosisteme çok takılmıyorum, şu an Mi 14T kullanıyorum.)

Ekosistemden ziyade urune yazilimsal mudahale yapmak gerekebiliyor. AirPods alirsaniz bunu yapamazsiniz, diger Android cihazlarda Buds serisi icin boyle bir imkan var mi bilmiyorum ancak muhtemelen vardir. iPhone kullanmiyorsaniz AirPods almanin manasi yok.

Ekosistemden ziyade urune yazilimsal mudahale yapmak gerekebiliyor. AirPods alirsaniz bunu yapamazsiniz, diger Android cihazlarda Buds serisi icin boyle bir imkan var mi bilmiyorum ancak muhtemelen vardir. iPhone kullanmiyorsaniz AirPods almanin manasi yok.
AirPods'un Pro ve 2.Nesilini kullanmıştım, dediğiniz gibi Apple cihazlar ile olan uyumluluğu sattıran ana faktör bence çünkü ses kalitesi olarak rakiplerinden öyle aman aman iyi olduğunu düşünmüyorum. Sanırım Buds 3 Pro doğru tercih olacaktır.

Şarjı da çok başarılı. Adaptif Gürültü engelleme de iyi çalışıyor. Son güncelleme öncesi ses şiddeti düşüktü, onu da arttırdılar. Ben aşırı kullanmıyorum, haftada 1 kere şarja takıyorum.