mimi

Uzman
Geçen gün monitör için konu açmıştım. Bu monitor Trendyol'da önüme düştü. Yorumları gayet güzel ve fiyatı bayağı uygun. Yine de size sormak istedim. Sadece Roblox ve Sims oynayacağım.
Samsung ESSENTIAL S3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alman daha mantıklı. Daha ucuz ve 100 Hz.
Fiyattan çok deneyen kişi sayısı benim için daha önemli, evet hızı yüksek ama hiç yorum yok.

Geçen gün monitör için konu açmıştım. Bu monitor Trendyol'da önüme düştü. Yorumları gayet güzel ve fiyatı bayağı uygun. Yine de size sormak istedim. Sadece Roblox ve Sims oynayacağım.
Samsung ESSENTIAL S3
Bundan kullanıyorum, gayet memnunum. Rekabetçi oyunlar oynamadığınız için sizin için iyi olabileceğini düşünüyorum. Rekabetçi oyun oynayanlar için 75Hz az kalabilir.

Dostum attigin monitor 75 Hz haberin var degil mi?
Evelallah biliyoz kral. Arada geliyorlar bana dedim 75 Hz ne olur diye. Olmazmış, hadi görüşürüz.

Bundan kullanıyorum, gayet memnunum. Rekabetçi oyunlar oynamadığınız için sizin için iyi olabileceğini düşünüyorum. Rekabetçi oyun oynayanlar için 75Hz az kalabilir.
Yok almayacağım teşekkürler.

Essential monitor alinir mi diye konu aciyorsun. Atilan mesajda daha iyi bir ofis monitoru cevabina 100Hz oyun icin uygun degil diyip 75Hz monitor soruyorsun konuda. Sonra gidip diyorsun ki 24G4X alacagim.

Uc monitorun alakasi yok.