Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VİPER

Çalışkan
Satıcı Amazon'du. Ürünü aldım fakat kontrol etmek istedim, seri numarasını bir türlü kontrol edemedim. Samsung Magician'da s/n uyuyor fakat Firmware internetten doğrulayamadım. Ürünü aldığımda Drive health 60GB written yazıyordu. 2. el ürün almış olabilir miyim?

Ekran Görüntüsü (57).webp

Ekran Görüntüsü (61).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sahte olsa Magician görmezdi, orijinal. Firmware numarasını aratınca da 870 EVO'ya ait olduğunu anlayabiliriz, yani orijinal. Amazon da sahte ürün satmaz zaten.

Hocam tam da bunu bulmaya çalışıyordum teşekkür ederim.

Amazon

Sahte olsa Magician görmezdi, orijinal. Firmware numarasını aratınca da 870 EVO'ya ait olduğunu anlayabiliriz, yani orijinal. Amazon da sahte ürün satmaz zaten.

Peki hocam iade edilmiş ürün olabilir mi ilk kurduğumda healt kısmında 60GB okuma yazıyordu.

Crytaldiskinfo fotografini atar misin? Okuma degerleri okunmuyorsa orjinaldir.
Bu sekilde olmasi lazim.

Crytaldiskinfo fotografini atar misin? Okuma degerleri okunmuyorsa orijinaldir.
Bu sekilde olmasi lazim.

Böyle hocam sanırım sorun yok gibi.

Sifir ise 0GB yazmasi gerekirdi. Format sonrasi 40-60GB yazilmis oluyor zaten.

Aldığımda hiç formatlamadım sadece disk yönetiminden yeni depolama birimi olarak seçtim yoksa sistemde gözükmüyordu ondan mıdır acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (63).webp
    Ekran Görüntüsü (63).webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 81
Hocam Satıcı Amazonun bizzat kendisi ise sahte ürün olmaz. Ki oradan almışsınız, içiniz rahat olsun. Bende Vatan'dan almıştım kapalı kutu, lakin geçen gün Bios'ta bile görünmüyordu bir tane SSD'im. Kendi kendine restart atıp Bios'a girmişti. Kötülemek gibi olmasın ama, tedarikçilerden de ürün alırken yüksek puan alanlardan tercih edin. İçinize sinmez ise iade edebilirsiniz, kolay iade var çünkü Amazon'da.