Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Samsung G3 LS27AG320NUXUF 165 Hz monitör kullanıyorum. Görsellerde, yazılarda ve genel ekranda piksel sorunu var. Paylaştığım görsellerden net şekilde anlayabilirsiniz.
Monitör ayarları bu şekilde:
Yanıt Süresi: En Hızlı
FreeSync Premium: Kapalı
Resim Modu: Kişisel
Parlaklık: 80
Netlik: 80
Renk: Kırmızı, Yeşil ve Mavi 50
Renk Tonu: Normal
Gamma: Mod 1
Siyah Düzey: Düşük
Sistem özellikleri:
Intel Core i3 CPU 540
NVIDIA GeForce 9800GT
Gigabyte H55M-S2H
8 GB 1333 MHz RAM
Intel Core i3 CPU 540, 8 GB 1333 MHz RAM, Gigabyte H55M-S2H, 300W PSU ve Frisby Multi Super kasa (bunun aynısı sadece DVD yazmıyor o kısımda Frisby FC-6802BS Atx Kasa Siyah 300W - incehesap.com) için en ucuz 165 Hz destekleyen ekran kartı hangisidir? Sistemi 1 yıl kadar daha değiştirmeyebilirim.
Yani o halde sorun monitör panelinde mi, sistemde mi yoksa ekran kartında mı? Az önce monitöre güncelleme yaptım sorun devam ediyor. Bir net karar verin ona göre yetkili servise boşa gitmeyeyim.
Yani o halde sorun monitör panelinde mi, sistemde mi yoksa ekran kartında mı? Az önce monitöre güncelleme yaptım sorun devam ediyor. Bir net karar verin ona göre yetkili servise boşa gitmeyeyim.
Bu monitörü ben de kullandım zamanında, öncelikle 27 inç ve üstünde FHD çözünürlükte piksel sayıyorsunuz. Üstelik renkler de soluktu. Yani sorununuz sizin komponentlerinizle ilgili değil ekran paneli ile ilgili. 27 inç ve üstünde minimum 2K çözünürlük tercih etmeniz göz sağlığı ve zevkiniz için yararlı olacaktır.
Servise de verseniz muhtemelen geri dönecektir. Ancak içiniz rahat edecekse Samsung Members üyeliği açın kendinize, Samsung'un WhatsApp destek hattı var, oraya video ve fotoğraf atın onlar da son aşama olarak sizi yönlendirsin.
Bu monitörü ben de kullandım zamanında, öncelikle 27 inç ve üstünde FHD çözünürlükte piksel sayıyorsunuz. Üstelik renkler de soluktu. Yani sorununuz sizin komponentlerinizle ilgili değil ekran paneli ile ilgili. 27 inç ve üstünde minimum 2K çözünürlük tercih etmeniz göz sağlığı ve zevkiniz için yararlı olacaktır.
O halde monitörü kullanmaya devam mı edeyim yoksa yetkili servise götüreyim mi? Bu ilk deneyimim olduğu için hangisi daha iyi bilmiyordum. Vatan Bilgisayar'dan aldığım için onların tavsiyesi üzerine aldım. Samsung adı geçince iyi marka gibisinden düşündüm o zamanlar VA veya IPS gibi şeyleri bilmiyordum ama şimdi öğrendim.
O halde monitörü kullanmaya devam mı edeyim yoksa yetkili servise götüreyim mi? Bu ilk deneyimim olduğu için hangisi daha iyi bilmiyordum. Vatan Bilgisayar'dan aldığım için onların tavsiyesi üzerine aldım. Samsung adı geçince iyi marka gibisinden düşündüm o zamanlar VA veya IPS gibi şeyleri bilmiyordum ama şimdi öğrendim.