• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Samsung G3 LS27AG320NUXUF 165 Hz monitör piksel sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 683
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    monitör samsung

683

Yetkin
Makaleler
3
Samsung G3 LS27AG320NUXUF 165 Hz monitör kullanıyorum. Görsellerde, yazılarda ve genel ekranda piksel sorunu var. Paylaştığım görsellerden net şekilde anlayabilirsiniz.

Monitör ayarları bu şekilde:
Yanıt Süresi: En Hızlı
FreeSync Premium: Kapalı
Resim Modu: Kişisel
Parlaklık: 80
Netlik: 80
Renk: Kırmızı, Yeşil ve Mavi 50
Renk Tonu: Normal
Gamma: Mod 1
Siyah Düzey: Düşük

Sistem özellikleri:
Intel Core i3 CPU 540
NVIDIA GeForce 9800GT
Gigabyte H55M-S2H
8 GB 1333 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 792
Bende de 27" FHD monitör var ama piksel falan saymıyorum. Görüntüsü de güzel. Elbette IPS ve VA panel farkları olabiliyor. Monitörü farklı bir yerde deneme şansınız var mı?

İfadeler: 150
Bende de 27" FHD monitör var ama piksel falan saymıyorum. Görüntüsü de güzel. Elbette IPS ve VA panel farkları olabiliyor. Monitörü farklı bir yerde deneme şansınız var mı?

Farklı bir yerden deneme derken ki kastınız nedir?

Farklı bir PC, konsol, uydu cihazı falan olabilir.

Elimde sadece Arçelik M9WGL5 monitör var nasıl deneyeceğim? Power kablosu yok VGA var.

Eğer öyle olmazsa 42 inç TV'nin HDMI girişine monitörü bağlasam çalışır mı?

@683 yok hocam. Monitörü başka bir yerde veya monitöre donanım takıp denemeyi demiştim.

O halde öyle bir seçeneğim yok. Donanım olarak TP-Link 2.0 HDMI kablo denedim işe yaramadı. 165 Hz kullanmadığım için olabilir mi?

Normal kullanımda fark etmez gözüküyor. Yüksek FPS alınırsa 60 Hz'de yırtılmalar olabiliyor.

Bu ekran kartını alsam 165 Hz desteği var mı? Oyun olarak sadece Asphalt 8, Dragon Mania Efsaneleri ve Half-Life oynarım onun dışında normal kullanımda piksel sorunu beni rahatsız ediyor. FreeSync özelliğine erişmiş olacağım onu da açarsam faydası olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…