Detaylar
Kim cevapladı?Bende G6 OLED versiyonunda bilgisayarda sorunsuz çalışırken, PS5'te ilk 3-4 dk sonra ekranın tamamen kapanması ve bir daha PS5 ekranına geri gelememsi sorunu yaşadım ve iadeye gönderdim. Samsung'un 2-3 model monitörünü kullandım ve hepsinde illa bir sorun yaşadım. Maalesef biraz garip bir firma, yazılım tarafında monitör kısmında en azından sorunları sık sık peydaha çıkan bir marka.
Sizce iade mi etmeliyim?Bende G6 OLED versiyonunda bilgisayarda sorunsuz çalışırken, PS5'te ilk 3-4 dk sonra ekranın tamamen kapanması ve bir daha PS5 ekranına geri gelememsi sorunu yaşadım ve iadeye gönderdim. Samsung'un 2-3 model monitörünü kullandım ve hepsinde illa bir sorun yaşadım. Maalesef biraz garip bir firma, yazılım tarafında monitör kısmında en azından sorunları sık sık peydaha çıkan bir marka.
Valla ben teknik desteğine kayıt açtım iadeye gönderdim, iade kabul oldu felan sonra sorununuz var mış galiba diye arandım yaklaşık 8-10 gün sonra. Yakınlarda teknik destekleri varsa götürebilirsin ama ben olsam iade eder yenisini alırdım.