Bütçe
15000

EvrenSS

Çalışkan
HP Victus 16 S0042NT Laptopum var. Çıkış verileri şunlardır;
  • 1 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP Uyku ve şarj)
  • 1 USB Type-C® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB Güç İletimi, DisplayPort™ 1.4a, HP Uyku ve şarj)
  • 2 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı
  • 1 HDMI 2.1
  • 1 RJ-45
  • 1 AC Smart pin
  • 1 birleşik kulaklık/mikrofon
Samsung G65B Monitör almayı düşünüyorum. Ayrıca AOC 24 inç monitörüm var. Bunu HDMI ile Laptopuma bağlı kullanıyorum. Samsung Ana monitörüm olacak. AOC ise pivot şeklinde. Nasıl bir bağlantı sistemi kullanmalıyım?

Sadece laptopta HDMI ve Type-C var. Type-C'nin DP 1.4'ü desteklediğini söylüyor. Nasıl bir ara kablo almam lazım? Type-C'yi de arada kullanıyorum direkt monitör ile meşgul etmek çok istemiyorum ama tek seçenek buysa sorun değil. Çoklayıcı şeklinde ara bir kutu olabilir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Ek soru Samsung Öğrenci indirimi devam ediyor mu? Ne kadara düşüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus 16 S0042NT Laptopum var. Çıkış verileri şunlardır;
  • 1 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP Uyku ve şarj)
  • 1 USB Type-C® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB Güç İletimi, DisplayPort™ 1.4a, HP Uyku ve şarj)
  • 2 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı
  • 1 HDMI 2.1
  • 1 RJ-45
  • 1 AC Smart pin
  • 1 birleşik kulaklık/mikrofon
Samsung G65B Monitör almayı düşünüyorum. Ayrıca AOC 24 inç monitörüm var. Bunu HDMI ile Laptopuma bağlı kullanıyorum. Samsung Ana monitörüm olacak. AOC ise pivot şeklinde. Nasıl bir bağlantı sistemi kullanmalıyım?

Sadece laptopta HDMI ve Type-C var. Type-C'nin DP 1.4'ü desteklediğini söylüyor. Nasıl bir ara kablo almam lazım? Type-C'yi de arada kullanıyorum direkt monitör ile meşgul etmek çok istemiyorum ama tek seçenek buysa sorun değil. Çoklayıcı şeklinde ara bir kutu olabilir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Ek soru Samsung Öğrenci indirimi devam ediyor mu? Ne kadara düşüyor?
Merhaba, HP Victus 16 laptopunda HDMI ve USB-C (DisplayPort 1.4 destekli) çıkışların var. Samsung G65B ana monitör olarak kullanacaksan, en temiz bağlantı USB-C’den DisplayPort kablosu veya adaptörü ile yapmak olur. Çünkü USB-C üzerinden DP 1.4 desteklendiği için yüksek çözünürlük ve tazeleme hızını sorunsuz alırsın.

AOC monitörünü pivot olarak kullanmak için ise mevcut HDMI çıkışını kullanmaya devam edebilirsin.

Eğer kablo karmaşasından kaçınmak istersen, USB-C çoklayıcı (dock) alabilirsin. Bu sayede tek kabloyla hem monitör bağlantısı hem de ekstra USB portları ve şarj gibi işlemleri yapabilirsin.

Samsung öğrenci indirimiyle ilgili en güncel fiyatları Samsung’un resmi sitesinden veya yetkili satıcılardan kontrol etmek en doğrusu olur, çünkü kampanyalar dönemsel değişiyor.