A16 5G yerine Realme 12+ 5G öneririm.
Detaylar
Kim cevapladı?
Aradaki ücret farkı 750 TL.
A16 5G yerine Realme 12+ 5G öneririm.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
A16 4G bile yeterli günlük kullanımda. 5G'sini almana gerek yok şahsen.
Sağ olun hocam. Alacağım, herkese teşekkür ederim. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin size de.4.5G olan modeli aldım geçen babama, gayet akıcı. 5G olan alınır ancak o modele o kadar para vermeye değmez bence, 4.5G olan işinizi hayli görür. En son 9099TL gibi bir fiyatı vardı Amazon'da.
BlackShadow
Yetkin
Sağ olun hocam. Alacağım, herkese teşekkür ederim. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin size de.
Sağ olun hocam size de, ancak mutlaka 6 GB modeli alın, 4 GB model sıkıntı yaratabilir orta vadede.
Sağ olun hocam size de, ancak mutlaka 6 GB modeli alın, 4 GB model sıkıntı yaratabilir orta vadede.
Evet, öyle düşündüm. Çok sağ olun hocam.
aegean
Yetkin
Bende A15 var. Ara sıra ghost touch sorunu yapıyor ama kullanıma engel değil. Onun dışında parasına göre güzel bir telefon. Bu sorun A16'larda da olabiliyormuş. Dikkatli olun. Ben eski 8 Plus telefonuma dönüp satışa çıkardım.
O sorun nedir hocam?Bende A15 var. Ara sıra ghost touch sorunu yapıyor ama kullanıma engel değil. Onun dışında parasına göre güzel bir telefon. Bu sorun A16'larda da olabiliyormuş. Dikkatli olun. Ben eski 8 Plus telefonuma dönüp satışa çıkardım.
aegean
Yetkin
Bazen çok nadir ekran kendi basıyor ama şarjda bu daha sık okuyor, normal kullanımda nadir oluyor.
Yeni konular
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle