Makaleler
13
Yer
Çorum
Cihaz
Samsung Galaxy A16 6/128 GB
Selam,

Şu ana kadar One UI güncellemelerini hep yaptım, herhangi bir sorun ve yavaşlık da yaşatmamıştı. One UI 8.5 geldi şimdi, yapayım mı güncellemeyi?

Yavaşlatıyor ve hata dolu diyenler olmuştu da bir sorayım dedim.

A56 kullanıyorum, şu ana kadar bir yavaşlama dahil hiçbir sorun yaşamadım. Ama cihazın performansına bağlı. Mevcut sürümünüzde kasma donma yavaşlama yoksa yapın gitsin, çoğu şeyi düzelttiler zaten. En son bir iyileştirme güncellemesi yayımlamışlardı.

Selam,

Şu ana kadar One UI güncellemelerini hep yaptım, herhangi bir sorun ve yavaşlık da yaşatmamıştı. One UI 8.5 geldi şimdi, yapayım mı güncellemeyi?

Yavaşlatıyor ve hata dolu diyenler olmuştu da bir sorayım dedim.

Aynı cihaz babamda var. Ona güncellemeyi yaptım ilk başta yavaş olsa da şu an sorun yok rahat rahat çalışıyor.

Mükemmel bir deneyim sunmaz performans olarak, ancak büyük olasılıkla akıcılıkta pek de farklılık olmayacaktır. Ben de geçenlerde S25'ime One UI 8.5'e güncellemesini yüklemiştim, performans olarak hiç fark hissetmedim desem yalan olmaz. Denenebilir.

Aynı cihaz babamda var. Ona güncellemeyi yaptım ilk başta yavaş olsa da şu an sorun yok rahat rahat çalışıyor.
O kadar olur ya, neticede giriş segment telefon.

Telefonu kapatıp açtığımda bile belli bir süre kasıyor, sonra düzeliyor. One UI 8'e geçince ekstra bir yavaşlık falan olmamıştı. 8.5'e geçiyorum madem.

O kadar olur ya, neticede giriş segment telefon.

Telefonu kapatıp açtığımda bile belli bir süre kasıyor, sonra düzeliyor. One UI 8'e geçince ekstra bir yavaşlık falan olmamıştı. 8.5'e geçiyorum madem.

Samsung'un nadir sevdiğim anlarından biri. Bu kadar ucuz cihazlarını (şu ana kadar tabii) güncellemelerden sonra çok kastığını görmedim.