Emin misin?
Cidden 21 bin olacaksa tartışılır işlemcisine bakmam lazım bir saniye.

Her şeyin kötü yanına bakarsan hiçbir şey bulamazsın ama oda var bence güzel telefon olacak gibi eğer 20 bin olmazsa 16 bin 17 binlerde seyrederse alınır.

A36 bulursun yine o fiyata tabii A27 satılması için fiyatı şişirecekleri için zaman az.
Her şeyin kötü tarafına bakma değilki cihaz böyle işte. 8 GB RAM'li versiyonu 16k olursa düşünülür.

Cidden 21 bin olacaksa tartışılır işlemcisine bakmam lazım bir saniye.

6 Gen 3. A36 ile aynı.

A36 bulursun yine o fiyata tabii A27 satılması için fiyatı şişirecekleri için zaman az.
Her şeyin kötü tarafına bakma değilki cihaz böyle işte. 8 GB RAM'li versiyonu 16k olursa düşünülür.

6 Gen 3. A36 ile aynı.
A27 fiyatı daha pahalı olursa A36 alıp geçmek daha mantıklı olur gibi duruyor.
1781123074750.webp

A27 fiyatı daha pahalı olursa A36 alıp geçmek daha mantıklı olur gibi duruyor.
1781123074750.webp
Fiyatı 17 bin.Yani A27 daha pahalı çıkacaksa değmez.

@THE KEROXEA @Batuşş en basitinden örnek vermem gerekirse A37'deki Exynos 1480'den şebeke çekimi konusunda şikayetler vardı taaa A55 zamanında, ondaki yonga da aynı ne de olsa...

Ben olsam bu durumda performanstan bi'tık feragat edip cihazın hücresel modemine yatırım yapar ve A27 - A36'dan birini alırdım.

Valla A25 kullaniyorum asiri memnunum, custom kernel ve debloated rom ile overclock ettim. Yeni pil ile süper gidiyor.

Samsung'un A serisindeki bazı cihazlar harika. A21S, A25, A72, A71, A73 gibi gibi.

Vallahi A25 kullanıyorum aşırı memnunum, Custom kernel ve debloated ROM ile overclock ettim. Yeni pil ile süper gidiyor.

Samsung'un a serisindeki bazı cihazlar harika. A21s, A25, A72, A71, A73 gibi gibi.

Şu an güncel a serisi cihazlarda gayet iyi.
Yani ilginçtir, 6 bin TL'ye alınan A06 gayet iyi çalışıyor fiyatına göre şaşırtan cinsten.