Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000
- Makaleler
- 6
Anladığım kadarıyla sizin için kamera önemli. O zaman hocam ikinci el tercih ederseniz S23 FE kesinlikle hocam. A55 ve A36'dan 2 kat daha iyi.
S23 FE'deki Exynos 2200 de ısınma şikayetleri ile dolu. Pek tavsiye etmem kendisini.
sndwchmaker
Yetkin
Göz atacağım, çok teşekkürler.iPhone 11 havası var; nasıl kalas ve çirkin duruyor anlamadım fakat sizin zevkiniz, bir şey diyemem. Güncelleme desteği önemliyse A35 tercih edebilirsiniz, günlük kullanıcı için iki cihaz arasında pek fark olmayacaktır. Bütçenizi bir tık daha yükseltebiliyorsanız eğer:
![]()
Samsung Galaxy A55 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy A55 128 GB fiyatları 15.918,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A55 128 GB özelliklerini incele, 110 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
İkinci el almak istemiyorum. Dediğim gibi öyle çok beklentim yok. A36 ve A55'e bakıyorum şuanda. Sınava bu sene gireceğim için henüz eğitim programından yararlanamam, birkaç ay gerek onun için.A36 bakabilirsiniz. Öğrenci misiniz bir de hocam? Eğer öğrenciyseniz Samsung Eğitim Programından yararlanabilirsiniz. Yani bir eğitmen iseniz de aynı şey geçerli. A36 veya A55 bakabilirsiniz. Sizin için ne önemli ve ikinci el tercih eder misiniz? İkinci elde S23FE gibi daha iyi seçenekler var hocam.
Ve önceki telefonunuz yani şuanda kullandığınız telefon nedir? Ona göre size bir telefon önermem daha mantıklı olur.
Önceki telefonum Redmi Note 8 idi. O dönemin yine ortalama bir telefonu, belki de giriş seviyesi falandı tam hatırlamıyorum. Öyle bir şey yeterli benim için. Kamerası makul düzeyde olsun o da yeter, çok mühim değil. Uzun süre gitsin, günlük kullanımda sorun çıkarmasın yeterli. Ki A36 ve A55 beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor gibi duruyor. Teşekkür ederim.
A36'ya daha yakınım gibi şuanda. Çok teşekkürler.Nothing 1 (4 5 yıl kullanıma göre en iyisi)
A36 (yeni ve SD işlemcisi var, uzun yıllar götürür)
A55 (A36'dan kamera ve işlemci bazında daha iyi o da uzun süre götürür.)
Tercihini kendin yap.
- Makaleler
- 6
A36'ya daha yakınım gibi şu anda. Çok teşekkürler.
A36 A55 arasında A55 derim ama sen bilirsin tabii.
sndwchmaker
Yetkin
Çıkabilirsem A55'i almayı düşünüyorum ama belli değil. Birkaç güne belli olacak.A36 A55 arasında A55 derim ama sen bilirsin tabii.
Rica ederim hocam. Ama hocam ikinci el temiz S23FE bulursanız çok daha iyi olur. Kamera olarak çok çok daha iyi ve çok uzun ömürlü.Göz atacağım, çok teşekkürler.
İkinci el almak istemiyorum. Dediğim gibi öyle çok beklentim yok. A36 ve A55'e bakıyorum şuanda. Sınava bu sene gireceğim için henüz eğitim programından yararlanamam, birkaç ay gerek onun için.
Önceki telefonum Redmi Note 8 idi. O dönemin yine ortalama bir telefonu, belki de giriş seviyesi falandı tam hatırlamıyorum. Öyle bir şey yeterli benim için. Kamerası makul düzeyde olsun o da yeter, çok mühim değil. Uzun süre gitsin, günlük kullanımda sorun çıkarmasın yeterli. Ki A36 ve A55 beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor gibi duruyor. Teşekkür ederim.
A36'ya daha yakınım gibi şuanda. Çok teşekkürler.
- Makaleler
- 6
Çıkabilirsem A55'i almayı düşünüyorum ama belli değil. Birkaç güne belli olacak.
Çıkabilirsen çık yoksa eğitim indirimiyle A36'yı alırsın.
sndwchmaker
Yetkin
Bir bakacağım. Arkadaş var tanıdık bu işlerde, belki oradan temiz bulabilirim. Hepinize çok teşekkür ederim dostlar, sağ olun. İyi akşamlar.Rica ederim hocam. Ama hocam ikinci el temiz S23FE bulursanız çok daha iyi olur. Kamera olarak çok çok daha iyi ve çok uzun ömürlü.
- Makaleler
- 6
Rica ederim hocam. Ama hocam ikinci el temiz S23 FE bulursanız çok daha iyi olur. Kamera olarak çok çok daha iyi ve çok uzun ömürlü.
S23 FE dediğim gibi 2200 islemcisi kronik sorunlu. Bu yüzden insanlara pek önermeme taraftarındayım.
Isınması evet sıkıntılı ancak çok iyi de bir cihaz. A serisinden çok bu cihazın tercih edilmesi çok daha iyi.S23 FE dediğim gibi 2200 islemcisi kronik sorunlu. Bu yüzden insanlara pek önermeme taraftarındayım.