Soretive

Uzman
Evet, başlıktan da görüldüğü üzere iPhone 11 telefonum artık patates sayılır. Tablet aldığım için şu anda yeni bir telefon için bütçe ayıramam. Onun yerine evde Samsung Galaxy A35 buldum. Bilgili arkadaşlar yorum yapabilir mi? Kamerasından ve günlük kullanımından memnun musunuz? Optimize mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Geç tabii ki de. Beğenmezsen geri geçersin. Bende de 11 var. Apple ne yapmış bilmiyorum ama 4 defa şarj ediyorum telefonumu maalesef. A35 rahatlatır sizi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçilir mi bilmem ama iPhone 11 avantajı işlemci ve kamerası diyebilirim, onun haricinde batarya ve ekranı kötü. Ne amaçla kullanacağına bağlı. Kısa yoldan pili değiştirip yola devam edebilirsiniz. A35 de pişman etmez tabii. İkisi de elindeyse kullan, tarafını seç.

Kamera ve yonga olarak 11'i ararsın. Diğer türlü ekran ve batarya olarak A35 çok fark eder. Bütçe varsa 11 modelinden A35 modeline geçmem şahsen.

Evet, başlıktan da görüldüğü üzere iPhone 11 telefonum artık patates sayılır. Tablet aldığım için şu anda yeni bir telefon için bütçe ayıramam. Onun yerine evde Samsung Galaxy A35 buldum. Bilgili arkadaşlar yorum yapabilir mi? Kamerasından ve günlük kullanımından memnun musunuz? Optimize mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Kamera dısında daha iyi cihaza geçersin. Zaten evinde bulunan cihaz geç.

iPhone 11 sonrası A35 ekranı ve bataryası çağ atlatır. Gayet kullanilabilir bir cihaz.
Kasma veya donma sorunu var mı peki?

Kamera ve yonga olarak 11'i ararsın. Diğer türlü ekran ve batarya olarak A35 çok fark eder. Bütçe varsa 11 modelinden A35 modeline geçmem şahsen.
Bütçem olsaydı yeni bir iPhone modeli alırdım, günde defalarca şarj etmek kabak tadı verdi.