Evet, başlıktan da görüldüğü üzere iPhone 11 telefonum artık patates sayılır. Tablet aldığım için şu anda yeni bir telefon için bütçe ayıramam. Onun yerine evde Samsung Galaxy A35 buldum. Bilgili arkadaşlar yorum yapabilir mi? Kamerasından ve günlük kullanımından memnun musunuz? Optimize mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?iPhone 11 sonrası A35 ekranı ve bataryası çağ atlatır. Gayet kullanilabilir bir cihaz.
- Makaleler
- 23
Kullanılır. 11'den daha güncel ve paneli güzel. Kamera konusunda iPhone 11 daha iyi. Herhangi bir bug veya kroniği yok. Güzel telefon.
Xbox 360E
Üstün
Geçilir mi bilmem ama iPhone 11 avantajı işlemci ve kamerası diyebilirim, onun haricinde batarya ve ekranı kötü. Ne amaçla kullanacağına bağlı. Kısa yoldan pili değiştirip yola devam edebilirsiniz. A35 de pişman etmez tabii. İkisi de elindeyse kullan, tarafını seç.
- Makaleler
- 6
Evet, başlıktan da görüldüğü üzere iPhone 11 telefonum artık patates sayılır. Tablet aldığım için şu anda yeni bir telefon için bütçe ayıramam. Onun yerine evde Samsung Galaxy A35 buldum. Bilgili arkadaşlar yorum yapabilir mi? Kamerasından ve günlük kullanımından memnun musunuz? Optimize mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Kamera dısında daha iyi cihaza geçersin. Zaten evinde bulunan cihaz geç.
Kasma veya donma sorunu var mı peki?iPhone 11 sonrası A35 ekranı ve bataryası çağ atlatır. Gayet kullanilabilir bir cihaz.
Bütçem olsaydı yeni bir iPhone modeli alırdım, günde defalarca şarj etmek kabak tadı verdi.Kamera ve yonga olarak 11'i ararsın. Diğer türlü ekran ve batarya olarak A35 çok fark eder. Bütçe varsa 11 modelinden A35 modeline geçmem şahsen.
2024 kasımdan beri kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkarmadı bakalım. Memnunum yani.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet