boyaci_2733

Çalışkan
Merhaba, Samsung Galaxy A55 telefona sahibim. Birkaç kez telefonumu yere düşünmüştüm ancak herhangi bir ekranda hasar yoktu, sadece kenarlarda ezik oluşmuştu. Bugün sabah uyandığımda telefondaki morarmayı fark ettim. Telefonu evet daha önce düşürmüştüm ama 1-2 hafta kadar önceydi ve ne leke ve kırık vs. yoktu. Bu garanti kapsamına girer mi ve girmez ise tahmini ekran değişimi bana neye mal olur fiyat konusunda?

Bu arada belirtmemde fayda var, leke sabah küçücük idi; giderek büyüdü, büyüyor.

20260110_203314.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel hasar yoksa (kılıf veya kırılmaz ekran vardır belki) garantiye yollayın. Kendiliğinden oldu diyin, kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi söyleyin yine umurlarında olmazsa şikayet edin.

Sınırları zorlayıp sonuç alamazsanız ekran değişimi yaparsınız artık.

Fiziksel hasar yoksa (kılıf veya kırılmaz ekran vardır belki) garantiye yollayın. Kendiliğinden oldu diyin, kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi söyleyin yine umurlarında olmazsa şikayet edin.

Sınırları zorlayıp sonuç alamazsanız ekran değişimi yaparsınız artık.
Maalesef, Kozmetik hasar mevcut (Köşelerinde ki düşme göçükleri).

Mürekkep olmuş, ekran onarımı gerekli.
Onda hemfikiriz, garanti kapsamında olur mu ve olmuyorsa tamir ücreti ne olur merak ettiğim bunlar.