A54 kullanıyorum günlük işlemlerde hala kasmıyor ve oyunda oynattırıyor. Ancak sıfırdan kapatıp tekrar açtığımda veya güncelleme yapıldığında ilk açılışta 30-40 saniye kadar kasıyor cihaz. Exynos işlemci yerine Snapdragon işlemcilili bir cihaza yönelin derim.
Katılıyorum, A56'yı Honor 400 256/12 ile takaslamayı düşünüyorum şu anda ben mesela.

Ben olsam Honor 400 alırdım. Exynos'tan korkmuyorsanız A56 alabilirsiniz. Ama fiyatları son zamanlarda anlamsız şekilde artmış. 19-20K üstü A56 için pahalıya kaçar. Bana kalsa 256'lığı maksimum 17K olmalı ama neyse.

Ben olsam Honor 400 alırdım. Exynos'tan korkmuyorsanız A56 alabilirsiniz. Ama fiyatları son zamanlarda anlamsız şekilde artmış. 19-20k üstü A56 için pahalıya kaçar. Bana kalsa 256'lığı maksimum 17k olmalı ama neyse.

Exynos neden korkalım bir de şu an kullandığım telefonun işlemcisi heliog80.

A54 kullanıyorum günlük işlemlerde hala kasmıyor ve oyunda oynattırıyor. Ancak sıfırdan kapatıp tekrar açtığımda veya güncelleme yapıldığında ilk açılışta 30-40 saniye kadar kasıyor cihaz. Exynos işlemci yerine Snapdragon işlemcilili bir cihaza yönelin derim.
S24 de ilk başta kasıyor, muhtemelen S25 Ultra da ilk 10-20 saniye kasıyordur. Kendine gelmeye çalışıyor cihaz. Bu bir sorun değil.