Öküz
Uzman
Aklı başında biri böyle saçmalıklarla uğraşmayacağına göre? Her forumda olduğu gibi çoluk çocuğun yazdıklarını umursamayacaksın. Çocuk ta bitmeyeceğine göre bu algı son bulmaz.
Aklı başında biri böyle saçmalıklarla uğraşmayacağına göre? Her forumda olduğu gibi çoluk çocuğun yazdıklarını umursamayacaksın. Çocuk ta bitmeyeceğine göre bu algı son bulmaz.
Buyur gör. Görmek istememişsindir.
Asıl şebeke ve modem sorunu Exynoslarda var. Keza ısınma sorunu da öyle. A56 ile takılma sorunu yaşayanlar bile gördüm. 45w'ı destekleyen ama çoğunun 25w ve altı adaptör ile şarj ettiği A56'nın bataryası da (X7 Pro gibi) en fazla 2-3 yıl dayanacak. Sonrasında değişim isteyecek. Yüksek şarj hızı batarya ömrünü abarttığınız kadar çabuk tüketmiyor.Sadece oyun oynuyorsa almalı. Bakın "sadece" oyun oynuyorsa. Günlük kullanım + oyun kullanımda POCO yazılımda üzecektir. Eğer şebeke sorunu kendisindede olursa daha da başı ağrır. A56 3 4 yıl boyunca sorun çıkarmaz. POCO'da hızlı şarj özelliğini sürekli kullanacağı için batarya ömrü daha da kısalacaktı. Kamera konusunda da POCO üzecekti.
Ne için attığımı olur musun? Adam tek bir olumlu deneyim bile görmedim demiş. Görsün diye attım.O konuda bile bir sürü sorun yaşayan var bu arada. İncelemeden atma bence.
Hocam artık sizin yaptığınız biraz haterlık oluyor. Tamam A56 ilahlaştırılmamalı ancak A56 ile takılma sorunu yaşayan birinin telefonu ahırlık gibidir. S8 ile bile zor takılma yaşarken A56 ile sorun olacak kadar takılma yaşamanız zor.
Samsung Exynos modellerde kronik bir sorun değil. Mediatek işlemcilerde daha çok görünüyor ki son 2 yıldır çıkan işlemcilerde böyle sorun çok az yaşanıyor.
Tamam da bu karşılaştırmak için kullanılacak bir şey değil ki, aradaki ömür farkını kullanıcı fark etmeyecektir. 2018'de kalmadık, telefonlar ve yazılımları artık gelişti.POCO'da hızlı şarj özelliğini sürekli kullanacağı için batarya ömrü daha da kısalacaktır.
Hocam artık sizin yaptığınız biraz haterlık oluyor. Tamam A56 ilahlaştırılmamalı ancak A56 ile takılma sorunu yaşayan birinin telefonu ahırlık gibidir. S8 ile bile zor takılma yaşarken A56 ile sorun olacak kadar takılma yaşamanız zor.
Samsung Exynos modellerde kronik bir sorun değil. MediaTek işlemcilerde daha çok görünüyor ki son 2 yıldır çıkan işlemcilerde böyle sorun çok az yaşanıyor.
Tamam da bu karşılaştırmak için kullanılacak bir şey değil ki, aradaki ömür farkını kullanıcı fark etmeyecektir. 2018'de kalmadık, telefonlar ve yazılımları artık gelişti.
Asıl şebeke ve modem sorunu exynoslarda var. Keza ısınma sorunu da öyle. A56 ile takılma sorunu yaşayanlar bile gördüm. 45W'ı destekleyen ama çoğunun 25W ve altı adaptör ile şarj ettiği A56'nın bataryası da (X7 Pro gibi) en fazla 2-3 yıl dayanacak. Sonrasında değişim isteyecek. Yüksek şarj hızı batarya ömrünü abarttığınız kadar çabuk tüketmiyor.
Ne için attığımı olur musun? Adam tek bir olumlu deneyim bile görmedim demiş. Görsün diye attım.