Ne için kullandığınızı da söyleseymişsiniz keşke. Poco modelleri oyun için tasarlanan telefonlardır, en çok performans odaklı donanım geliştirmeleri alır. Son zamanlarda forumda A56 pohpohlanıyor ancak kötü telefon denilemez. Samsung zaten işini en iyi yapan firmalardan biri ancak her yere A56 önerilmesi yanlış. Sizin cihazı kullanma amacınıza göre hata olup olmadığı değişir, bunlardan da bahsetmeniz lazım. Tabiki hiçbir zaman hata olmaz ancak duruma göre (Oyun gibi) A56'dan daha iyi tercihler var.

Sadece oyun oynuyorsa almalı. Bakın "sadece" oyun oynuyorsa. Günlük kullanım + oyun kullanımda POCO yazılımda üzecektir. Eğer şebeke sorunu kendisindede olursa daha da başı ağrır. A56 3 4 yıl boyunca sorun çıkarmaz. POCO'da hızlı şarj özelliğini sürekli kullanacağı için batarya ömrü daha da kısalacaktı. Kamera konusunda da POCO üzecekti.
Asıl şebeke ve modem sorunu Exynoslarda var. Keza ısınma sorunu da öyle. A56 ile takılma sorunu yaşayanlar bile gördüm. 45w'ı destekleyen ama çoğunun 25w ve altı adaptör ile şarj ettiği A56'nın bataryası da (X7 Pro gibi) en fazla 2-3 yıl dayanacak. Sonrasında değişim isteyecek. Yüksek şarj hızı batarya ömrünü abarttığınız kadar çabuk tüketmiyor.

O konuda bile bir sürü sorun yaşayan var bu arada. İncelemeden atma bence.
Ne için attığımı olur musun? Adam tek bir olumlu deneyim bile görmedim demiş. Görsün diye attım.

X7 Pro güçlü, bir de hızlı şarj oluyor. Onun dışında iyi bir cihaz değil. İyi sınıfına girmesi için genel anlamda iyi olmalı bir telefon. Kamera olarak çok zayıf, kasası plastik, yazılım ve güncelleme anlamında A56'dan geride. X7 Pro da alınabilir bir cihaz ama oyun oynamayan birisi için A56 daha iyi tercih. A56 alan birisinin üzülmesi gereken tek şey S24 FE almamak olur. S24 FE pil dışında hiçbir konuda X7 Pro dinlemez. :D Yani işlemci olarak aynı sayılırlar sadece. Hata yapmamışsınız, Poco'nun da eksikleri var. Güle güle kullanın.

A56 ile takılma sorunu yaşayanlar bile gördüm.
Hocam artık sizin yaptığınız biraz haterlık oluyor. Tamam A56 ilahlaştırılmamalı ancak A56 ile takılma sorunu yaşayan birinin telefonu ahırlık gibidir. S8 ile bile zor takılma yaşarken A56 ile sorun olacak kadar takılma yaşamanız zor.
Asıl şebeke ve modem sorunu Exynoslarda var.
Samsung Exynos modellerde kronik bir sorun değil. Mediatek işlemcilerde daha çok görünüyor ki son 2 yıldır çıkan işlemcilerde böyle sorun çok az yaşanıyor.
POCO'da hızlı şarj özelliğini sürekli kullanacağı için batarya ömrü daha da kısalacaktır.
Tamam da bu karşılaştırmak için kullanılacak bir şey değil ki, aradaki ömür farkını kullanıcı fark etmeyecektir. 2018'de kalmadık, telefonlar ve yazılımları artık gelişti.

Hocam artık sizin yaptığınız biraz haterlık oluyor. Tamam A56 ilahlaştırılmamalı ancak A56 ile takılma sorunu yaşayan birinin telefonu ahırlık gibidir. S8 ile bile zor takılma yaşarken A56 ile sorun olacak kadar takılma yaşamanız zor.

Samsung Exynos modellerde kronik bir sorun değil. MediaTek işlemcilerde daha çok görünüyor ki son 2 yıldır çıkan işlemcilerde böyle sorun çok az yaşanıyor.

Tamam da bu karşılaştırmak için kullanılacak bir şey değil ki, aradaki ömür farkını kullanıcı fark etmeyecektir. 2018'de kalmadık, telefonlar ve yazılımları artık gelişti.

Hocam adam ben haterim diye bağırıyor kaç konudur. Bür süredir bu modeli deneyimliyorum ve test ediyorum bahsedilen çoğu sorunu günlük hayatı etkileyecek bir şekilde hissetmedim veya yaşamadım.

Asıl şebeke ve modem sorunu exynoslarda var. Keza ısınma sorunu da öyle. A56 ile takılma sorunu yaşayanlar bile gördüm. 45W'ı destekleyen ama çoğunun 25W ve altı adaptör ile şarj ettiği A56'nın bataryası da (X7 Pro gibi) en fazla 2-3 yıl dayanacak. Sonrasında değişim isteyecek. Yüksek şarj hızı batarya ömrünü abarttığınız kadar çabuk tüketmiyor.

Ne için attığımı olur musun? Adam tek bir olumlu deneyim bile görmedim demiş. Görsün diye attım.

Son çıkan Exynos kullanan telefonlarda öyle bir sorun yaşayan pek görmedim varsa bile POCO'ya kıyasla kat ve kat daha kişi yaşıyordur.
Attığınız dh linkinde sorun yaşayan kişilerde mevcut.