Asıl şebeke ve modem sorunu exynoslarda var. Keza ısınma sorunu da öyle. A56 ile takılma sorunu yaşayanlar bile gördüm. 45W'ı destekleyen ama çoğunun 25W ve altı adaptör ile şarj ettiği A56'nın bataryası da (X7 Pro gibi) en fazla 2-3 yıl dayanacak. Sonrasında değişim isteyecek. Yüksek şarj hızı batarya ömrünü abarttığınız kadar çabuk tüketmiyor.
X7 Pro'nun döngü sayısı daha az. Şebeke ve modem sorunu exynoslarda yaşayan var ama POCO'da da bu sorun var ve pocoda sorun yaşayan daha fazla kişi gördüm. Isınma ve takılma A56 da yok tamamen boş yapıyorsunuz. X7 Pro oyun haricinde alınacak bir cihaz değil.
X7 Pro'nun döngü sayısı daha az. Şebeke ve modem sorunu exynoslarda yaşayan var ama POCO'da da bu sorun var ve POCO'da sorun yaşayan daha fazla kişi gördüm. Isınma ve takılma A56 da yok tamamen boş yapıyorsunuz. X7 Pro oyun haricinde alınacak bir cihaz değil.
Hocam adam ben haterim diye bağırıyor kaç konudur. Bür süredir bu modeli deneyimliyorum ve test ediyorum bahsedilen çoğu sorunu günlük hayatı etkileyecek bir şekilde hissetmedim veya yaşamadım.
Arkadaş birçok konuda A56'yı kötülemiş. Açıkçası benim de çok sevdiğim bir telefon değil, overrated ancak hakkını veriyor fiyatıyla. Şu ekonomide tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden biri.
Yani her telefonun belli artıları var. POCO X7 Pro'nun işlemci, Honor 400'ün ufak tasarımı(malzeme kalitesi kötü) kamera ve işlemcisi A56'nın yazılım ve kamerası (ayrıca malzeme kalitesi) daha iyi. Her telefon her kişiye uygun değildir.
Arkadaş birçok konuda A56'yı kötülemiş. Açıkçası benim de çok sevdiğim bir telefon değil, overrated ancak hakkını veriyor fiyatıyla. Şu ekonomide tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden biri.
Daha toplu bir cihaz aslında. Kişi iyi bir yazılım kamera ve iyi bir malzeme kalitesi istiyorsa A56 almalı. İşlemciside abartıldığı kadar kötü değil. Her oyunda min 60 FPS verir.
Daha toplu bir cihaz aslında. Kişi iyi bir yazılım kamera ve iyi bir malzeme kalitesi istiyorsa A56 almalı. İşlemciside abartıldığı kadar kötü değil. Her oyunda min 60 FPS verir.
İşlemci kötü değil zaten hocam, yiğidi öldür hakkını yeme. Ben direkt yeni Samsung telefonlarını ve A serisini kişisel olarak sevmiyorum, S10 Plus'tan sonrasına da pek sıcak bakamıyorum. Onun dışında güzel bir cihaz cidden. Overrated dememin sebebi de F/P cihaz olmasına rağmen yüksek bütçelerde bile önerildiği konular olması