Ben de Xiaomi Poco serisi oyun serileridir. Bu telefonlar, ısıya karşı dayanıklı olması için biraz kalın üretilebiliyor. Isınma sorunu olması gayet doğal çünkü kuvvetli işlemci koyuyorlar. Ama ısıya da dayanıklı olacak şekilde tasarlıyorlar. Bu yüzden bunu dert etmemelisiniz.
Samsung ise bence kesinlikle yazılımı Xiaomi telefonlardan daha iyi yapıyor. (Debloat işlemi yapmadığımızı varsayarsak) Xiaomi, gerçekten çok gereksiz fazla reklam koyuyor. Bana "Samsung A56 vs Poco X7" diye sorsalar, muhtemelen Samsung alırdım.
Samsung'un A serisi bütçe dostu bir aile iken S serisi ise çok daha kaliteli. Ama bu konulara girmeyeceğim bile.
(Poco X5 Pro 5G - Custom ROM ile yazıldı.)
Sakin olmalı ve seviyeli fikir alışverişi yapmalısınız. Buna rağmen fikriniz beğenilmiyor ise boş vermelisiniz. Yazdığınız mesajları zaten diğer kullanıcılar da görür. Forumdaki herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.
Bu konularda çok sık yapılan bir hata var. O da tartışırken fikir alışverişi yapmak yerine işi kavgaya götürmek. Barış'ın da dediği gibi.
"Tartışmak, kavga etmek değildir."
Katılmadığınız durumlarda fikir alışverişi deneyin. İkili tartışma, aşağılama ve hakaretlerden uzak durun.
"Bilgi güçtür. Paylaştıkça büyür."