S sobyuysa Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 848 Çözümler 2 Beğeniler 1.704 25 Eylül 2025 #21 crexy.x dedi: Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım, çıkmaz büyük derken? Genişletmek için tıkla... Telefon en fazla şarj ömrü biraz düşer o kadar. Kasma donma olmaz.
crexy.x dedi: Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım, çıkmaz büyük derken? Genişletmek için tıkla... Telefon en fazla şarj ömrü biraz düşer o kadar. Kasma donma olmaz.
KS KS crexy.x Uzman Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 119 Çözümler 1 Beğeniler 40 25 Eylül 2025 #22 sobyuysa dedi: Telefon en fazla şarj ömrü biraz düşer maksimum o kadar. Kasma donma olmaz. Genişletmek için tıkla... Pil sağlığımı ?
sobyuysa dedi: Telefon en fazla şarj ömrü biraz düşer maksimum o kadar. Kasma donma olmaz. Genişletmek için tıkla... Pil sağlığımı ?
S sobyuysa Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 848 Çözümler 2 Beğeniler 1.704 25 Eylül 2025 #23 crexy.x dedi: Pil sağlığımı ? Genişletmek için tıkla... Yok. Şarj bitiş hızından bahsediyorum.
KS KS crexy.x Uzman Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 119 Çözümler 1 Beğeniler 40 25 Eylül 2025 #24 sobyuysa dedi: Yok. Şarj bitiş hızından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam, yapıyorum o halde güncellemeyi sağ olun. Güncelledim çok değişiklik yok ilk başta indikten 1 dakika sonra kasma donma oldu hafif oda tam tamanlanmamış o yüzden iyi gibi güvenlik açısından güncelledim. Son düzenleme: 25 Eylül 2025
sobyuysa dedi: Yok. Şarj bitiş hızından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam, yapıyorum o halde güncellemeyi sağ olun. Güncelledim çok değişiklik yok ilk başta indikten 1 dakika sonra kasma donma oldu hafif oda tam tamanlanmamış o yüzden iyi gibi güvenlik açısından güncelledim.