Samsung Galaxy A56 için kılıf önerisi

Kunget

Uzman
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce Galaxy A56 aldım. Aldığım zaman Spigen gibi düzgün bir markanın kılıfı olmadığı için geçici olarak silikon bir kılıf aldım. Hâlâ daha düzgün bir marka olmadığı için orijinal Samsung kılıf aldım.

İlk defa orijinal aldım, telefon çok kalınlaşmıyor aşırı hoşuma gitti ama kaplaması kullanım açısından kötü, tüm tozu topluyor ve cebe sokup çıkarırken kaymadığı için eziyet gibi.
Açıkçası aradığım kılıf türü şeffaf ve sararmayan ama nedense tüm modellere MagSafe işareti konulmuş, özentilik gibi geldiği için alasım gelmiyor.

Acaba Spigen gibi kaliteli başka markalar biliyor musunuz? Kılıflarına bakabileceğim ya da mika tarzı silikon gibi sararmayacak şeffaf bir kılıf önerir misiniz? Ek olarak Samsung'un resmi olarak sattığı fakat ülkemize getirmediği "Clear Case" olarak geçen bir kılıf modeli var bu telefon için, bunu alabileceğim bir yer var ise bu da olur.
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sararmadığı gibi aynı zamanda ince yapılı bir kılıf bulmak epey zor. Kendim de Samsung A55 kullanıcısı olarak 1 sene içerisinde sararma şikayetinden dolayı 3 defa kılıf değiştirmek zorunda kaldım. En son çare Spigen Clear Case almak olacak gibi duruyor ancak forumlarda ve internet üzerinde sararmadığına dair bir garanti de yok. Galiba çözümü yok gibi.

Sararmadığı gibi aynı zamanda ince yapılı bir kılıf bulmak epey zor. Kendim de Samsung A55 kullanıcısı olarak 1 sene içerisinde sararma şikayetinden dolayı 3 defa kılıf değiştirmek zorunda kaldım. En son çare Spigen Clear Case almak olacak gibi duruyor ancak forumlarda ve internet üzerinde sararmadığına dair bir garanti de yok. Galiba çözümü yok gibi.
Evet Spigen olsa da sararıyor onun pek çözümü yok gibi. Diğer ülkelerde 5 farklı çeşidi varken sağ olsunlar bizde bir çeşit silikon getirmişler. Diğer mesajımda dediğim gibi Spigen şeffaf kılıf aldım, hoşuma gittiği için yedekte aldım çünkü A serisi için Spigen stoğu bitince bir daha bulunmuyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt