Samsung işlemciyi görünce direkt soğuyorum telefondan. A25 almıştım, geçmişte aynı gün iade etmiştim. Telefonu açar açmaz alev alacak neredeyse, o ısınma neydi? 😅 Uzun vadede yaz aylarında ekran yanması yapar, o ısıya hiçbir OLED dayanamaz. Bunun MediaTek veya Snapdragon modeli çıksaydı güzel olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung islemciyi gorunce direk soguyorum telefondan. A25 almistim gecmiste ayni gun iade etmistim. Telefonu acar acmaz alev alacak neredeyse o isinma neydi? 😅 Uzun vadede yaz aylarinda ekran yanmasi yapar o isiya hichir OLED dayanamaz. Bunun MediaTek veya Snapdragon modeli cikaydi guzel olurdu.

Samsung'un kötü işlemcilerinden birisidir Exynos 1280 :).

Samsung'un kötü işlemcilerinden birisidir Exynos 1280 :).
Benim icin Samsung bitmistir zaten. Eski kalite kalmadı. Bir sonraki telefonum Çin markaları olacak. Xaomi falan. Sebebi ise donanımsal olarak asiri ust seviye telefon yapip fiyatini Samsung gibi cihazlarin giris - orta seviye fiyatina satmalari ve uzun omurlu amiral gemisi kullanma firsati sunmalari.

Benim icin Samsung bitmistir zaten. Eski kalite kalmadı. Bir sonraki telefonum Çin markaları olacak. Xiaomi falan. Sebebi ise donanımsal olarak aşırı ust seviye telefon yapip fiyatini Samsung gibi cihazlarin giris - orta seviye fiyatina satmalari ve uzun omurlu amiral gemisi kullanma firsati sunmalari.

Yani açık konuşmam gerekirse Samsung benim için de bitti sayılır (şu an A36 kullanıyorum), bir sonraki cihazım ya Türkiye merkezli bir marka (GM gibi) ya da birkaç Çin markasından biri olacak.

Samsung islemciyi gorunce direk soguyorum telefondan. A25 almistim gecmiste ayni gun iade etmistim. Telefonu acar acmaz alev alacak neredeyse o isinma neydi? 😅 uzun vadede yaz aylarinda ekran yanmasi yapar o isiya hichir OLED dayanamaz. Bunun MediaTek veya Snapdragon modeli cikaydi guzel olurdu.

Süreklilik, uı&ux açısından Çin ekosistemi berbat. Günlük sosyal medya, internet gezinmeleri vs. için kullanılacaksa bence Samsung şu an başı çekiyor. Ama A57'nin fiyatı da berbatmış, düşer diye düşünüyorum.

Süreklilik, uı&ux açısından Çin ekosistemi berbat. Günlük sosyal medya, internet gezinmeleri vs. için kullanılacaksa bence Samsung şu an başı çekiyor. Ama A57'nin fiyatı da berbatmış, düşer diye düşünüyorum.

Telefon benim her şeyim. Eve gelen hat olmadığından dolayı internet bağlatamıyorum. Bundan dolayı her şeyimi telefonda yapıyorum ve her güncellemede bir yerlerinden sorun çıkmaya başladı. En son güncellemeden sonra bildirim diye bir yazı çıkıyor aşağıda, o gitmeden başka bir işlem yapamıyorsun mesela. S21 FE kullanıyorum. Sanırım son demlerine yaklaşırken satın aldım. YouTube inceleme videolarını ve yorumları okuyarak almıştım, keşke o fiyata daha farklı modellere yönelseydim. Kompakt ve güçlü telefon olsun diye almıştım, hata yapmışım. Gücü zaten tam performansını kısıyor. Mesela A24 var, babama almıştık, Wild Rift yağ gibi akıyor, kasma donma yok ama S21 FE'de TF'de anlık FPS düşmesi oluyor. Can sıkıcı bir durum. MediaTek'i çok seviyorum bu yüzden. Eski MediaTek değil o firma, gelecek vaat eden bir marka. Kullanım olarak Xiaomi'nin videolarını izledim mesela, Xiaomi 15t Pro. Bu telefon tam bir şaheser. Bu telefonu alırdım, şu an param olsa. Bakalım artık, eğer şans eseri memur veya işçi olarak atanırsam 3 ay içinde Xiaomi 17 serisini alırım.

Media Markt telefonun özelliklerinde artırılabilir hafıza var demiş. 1 TB'ye kadar SD kart destekliyor mu bu telefon :şaşkın:

Yanlış yazmışlar.