SAMSUNG Galaxy A57 8/256GB Akıllı Telefon Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy A57 8/256GB Akıllı Telefon Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne ka
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung islemciyi gorunce direk soguyorum telefondan. A25 almistim gecmiste ayni gun iade etmistim. Telefonu acar acmaz alev alacak neredeyse o isinma neydi?Uzun vadede yaz aylarinda ekran yanmasi yapar o isiya hichir OLED dayanamaz. Bunun MediaTek veya Snapdragon modeli cikaydi guzel olurdu.
Benim icin Samsung bitmistir zaten. Eski kalite kalmadı. Bir sonraki telefonum Çin markaları olacak. Xaomi falan. Sebebi ise donanımsal olarak asiri ust seviye telefon yapip fiyatini Samsung gibi cihazlarin giris - orta seviye fiyatina satmalari ve uzun omurlu amiral gemisi kullanma firsati sunmalari.Samsung'un kötü işlemcilerinden birisidir Exynos 1280.
Benim icin Samsung bitmistir zaten. Eski kalite kalmadı. Bir sonraki telefonum Çin markaları olacak. Xiaomi falan. Sebebi ise donanımsal olarak aşırı ust seviye telefon yapip fiyatini Samsung gibi cihazlarin giris - orta seviye fiyatina satmalari ve uzun omurlu amiral gemisi kullanma firsati sunmalari.
Samsung islemciyi gorunce direk soguyorum telefondan. A25 almistim gecmiste ayni gun iade etmistim. Telefonu acar acmaz alev alacak neredeyse o isinma neydi?uzun vadede yaz aylarinda ekran yanmasi yapar o isiya hichir OLED dayanamaz. Bunun MediaTek veya Snapdragon modeli cikaydi guzel olurdu.
Gereksiz pahalı.![]()
SAMSUNG Galaxy A57 8/256GB Akıllı Telefon Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
Gereksiz pahalı.![]()
SAMSUNG Galaxy A57 8/256GB Akıllı Telefon Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
Süreklilik, uı&ux açısından Çin ekosistemi berbat. Günlük sosyal medya, internet gezinmeleri vs. için kullanılacaksa bence Samsung şu an başı çekiyor. Ama A57'nin fiyatı da berbatmış, düşer diye düşünüyorum.