Makaleler
6
Samsung A57'yi hazırlıyor ve iddialara göre Exynos 1680 ile gelirken çift SIM desteğine sahip olmasıda bekleniyor. Diğer konular hakkında bilgi yok.

20250927_171041.webp

Son düzenleme:
Üst seviye Exynos'lar hem pili su gibi içiyor hem de soba gibi ısınıyor. Orta seviye Exynos'larda aşırı ısınma problemi daha az, pil tüketimi de iyi. Ancak donanımın kendisi çok kötü, Mediatek ve Qualcomm'un orta seviye telefonlarında özellikle güçlü GPU'lar var. Oyun oynamak isteyen A serisi almasın o yüzden.

Üst seviye Exynos'lar hem pili su gibi içiyor hem de soba gibi ısınıyor. Orta seviye Exynos'larda aşırı ısınma problemi daha az, pil tüketimi de iyi. Ancak donanımın kendisi çok kötü, MediaTek ve Qualcomm'un orta seviye telefonlarında özellikle güçlü GPU'lar var. Oyun oynamak isteyen a serisi almasın o yüzden.

Şu an A56 rakibi Honor 400'den kağıt üstünde daha güçlü. Rakipleri daha iyi işlemcinin yanı sıra iyi bir kamera ekran malzeme kalitesini bir arada yaparlarsa önüne geçeceklerdir. Çok da üzeceğini sanmıyorum bu işlemcilerin.
O fiyatlarda ondan daha iyi işlemcili cihazlarda daha kötü kamerayla vs geliyor. Tam bir cihaz yok orta segmentte.

Şu an A56 rakibi Honor 400'den kağıt üstünde daha güçlü. Rakipleri daha iyi işlemcinin yanı sıra iyi bir kamera ekran malzeme kalitesini bir arada yaparlarsa önüne geçeceklerdir. Çok da üzeceğini sanmıyorum bu işlemcilerin.
O fiyatlarda ondan daha iyi işlemcili cihazlarda daha kötü kamerayla vs geliyor. Tam bir cihaz yok orta segmentte.
Çipset telefonun kendisini ifade ettiği için ilk bakılması gereken şey. İstediğiniz kadar iyi kamera koyun şu telefona arkasında Qualcomm Spectra gibi düzgün bir sinyal işleme motoru olmadığı sürece fotoğrafın kalitesi kötü olacaktır. Burada kişinin tercihi devreye giriyor, ben özellikle oyun oynamak isteyenler almasın diyorum.

Çipset telefonun kendisini ifade ettiği için ilk bakılması gereken şey. İstediğiniz kadar iyi kamera koyun şu telefona arkasında Qualcomm spectra gibi düzgün bir sinyal işleme motoru olmadığı sürece fotoğrafın kalitesi kötü olacaktır. Burada kişinin tercihi devreye giriyor, ben özellikle oyun oynamak isteyenler almasın diyorum.

Oyun oynayan adamın pek tercihi olmaz zaten. Ama hem oyun hem de kamera vs derse orta segmentte zor. Yani benim dediğim bu cihazlar o segmentte en toplu cihazlar denilebilinir.