Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Odin4 kullanıyorum ben Linux'ta.
Magisk'te patch yaptıktan sonra indirilenler klasöründe, magisk_patchedxxxx.tar adında dosya olacak. Onu masaüstüne alıp, Odin ile AP kısmına koyup flashla.
Stock boot.img veya Magisk'ten kaldırabilirsiniz.
Magisk'te patch yaptıktan sonra indirilenler klasöründe, magisk_patchedxxxx.tar adında dosya olacak. Onu masaüstüne alıp, Odin ile AP kısmına koyup flashla.
- Makaleler
- 9
TWRP ile veya Magisk AP Odin patch ile atabilirsiniz.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Herkese merhaba, bugün sizlere nasıl Samsung model bir telefona Magisk ile root atabileceğinizi anlatacağım.
Not: Yapacağınız işlemlerin sorumluluğu tamamen size aittir.
Rehberde kullanılan tüm görseller herkese açık kaynaklardan toplanmıştır.
Bu rehberde TWRP kurulumu anlatılmamaktadır. Onlar için şu rehberime bakabilirsiniz:
techolay.net
TWRP kurduysanız hadi adımlara geçelim.
Ardından TWRP...
Not: Yapacağınız işlemlerin sorumluluğu tamamen size aittir.
Rehberde kullanılan tüm görseller herkese açık kaynaklardan toplanmıştır.
Bu rehberde TWRP kurulumu anlatılmamaktadır. Onlar için şu rehberime bakabilirsiniz:
Custom ROM: Samsung Custom ROM kurulum rehberi
Herkese merhaba, bugün sizlere Samsung kullanıcıları için sorunsuz ve en az riskli şekilde Custom ROM kurmayı göstereceğim. not: Bu rehberdeki bütün resimler, herkese açık kaynaklardan toplanmıştır. not: Bu yaptığınız işlemler tamamen sizin sorumluluğunuzda olup, cihazınız üzerinde...
TWRP kurduysanız hadi adımlara geçelim.
Magisk root kurulumu
Bu işlem için aşağıda vereceğim siteden Magisk son sürüm ZIP dosyasını indirin.Ardından TWRP...
Hocam, Odin uygulaması direkt sanırım Linux'ta yok. Jodin diye bir yazılım var, onunla yapsam olur mu? Bir de Magisk'te AP kısmına tam neyi koymam lazım? ROM'dan boot.img dosyasını bulup onu Magisk'te yamalayıp yama dosyasını mı koymam gerekiyor?TWRP ile veya Magisk AP Odin patch ile atabilirsiniz.
Şimdi anladım, Samsung için farklı bir yöntem var sanırım. Direkt Magisk zip dosyasını Odin'de AP kısmına mı atmam lazım? TWRP ile uğraşmak istemiyorum valla, sadece root atacağım. Bir de root attıktan sonra banka uygulaması çalışmazsa rootu cihazı sıfırlamadan kaldırmam mümkün mü?
- Makaleler
- 9
Odin4 kullanıyorum ben Linux'ta.
.img olarak gelmiyor muydu o? Yoksa Xiaomi için mi öyle?Odin4 kullanıyorum ben Linux'ta.
https://xdaforums.com/t/official-samsung-odin-v4-1-2-1-dc05e3ea-for-linux.4453423/ Magisk'te patch yaptıktan sonra indirilenler klasöründe, magisk_patchedxxxx.tar adında dosya olacak. Onu masaüstüne alıp, Odin ile AP kısmına koyup flashla.
Birde hocam bu cihaz için KSU var mıdır?
- Makaleler
- 9
İmg olarak gelmiyor muydu o? Yoksa Xiaomi için mi öyle?
Bir de hocam bu cihaz için ksu var mıdır?
LZ4 sıkıştırma algoritması ile geliyor, Magisk ham hali olmadan patch yapmaz.
AP dosyasını atınca daha kolay oluyor.
XDA ve Telegram'a bakabilirsin.
Hocam indirmem gereken dosyayı bulamadım buradan tek bir zip olarak iniyor.LZ4 sıkıştırma algoritması ile geliyor, Magisk ham hali olmadan patch yapmaz.
AP dosyasını atınca daha kolay oluyor.
XDA ve Telegram'a bakabilirsin.
- Makaleler
- 9
Hocam indirmem gereken dosyayı bulamadım buradan tek bir ZIP olarak iniyor.
Bu combination (fabrika) ROM'u bir işine yaramaz.
Hocam, sanırım aktif olarak kullandığım ROM bu, sitedeki AP versiyonu ve CSC versiyonlarıyla telefondan yazılım güncellemesi kısmından kontrol ettim, doğru. Ayrıca güvenlik güncellemesi tarihi de aynı. O zaman buradaki AP dosyası ile işlem yapmam gerekiyor sanırım.