Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Odin4 kullanıyorum ben Linux'ta.
Magisk'te patch yaptıktan sonra indirilenler klasöründe, magisk_patchedxxxx.tar adında dosya olacak. Onu masaüstüne alıp, Odin ile AP kısmına koyup flashla.
Stock boot.img veya Magisk'ten kaldırabilirsiniz.
Magisk'te patch yaptıktan sonra indirilenler klasöründe, magisk_patchedxxxx.tar adında dosya olacak. Onu masaüstüne alıp, Odin ile AP kısmına koyup flashla.
Stock boot.img veya Magisk'ten kaldırabilirsiniz.
- Makaleler
- 9
Hocam, sanırım aktif olarak kullandığım ROM bu, sitedeki AP versiyonu ve csc versiyonlarıyla telefondan yazılım güncellemesi kısmından kontrol ettim, doğru. Ayrıca güvenlik güncellemesi tarihi de aynı. O zaman buradaki AP dosyası ile işlem yapmam gerekiyor sanırım.
Evet.
Hocam, bundan sonrasını anlamadım. Bu AP dosyasını direkt Magisk’e mi atacağım, yoksa arşivin içinden bir dosyayı mı? Bir de direkt bu dosyayı atıyorsak, root’u atınca cihazın sıfırlanma ihtimali var mı?
- Makaleler
- 9
Hocam, bundan sonrasını anlamadım. Bu AP dosyasını direkt Magisk'e mi atacağım, yoksa arşivin içinden bir dosyayı mı? Bir de direkt bu dosyayı atıyorsak, Root'u atınca cihazın sıfırlanma ihtimali var mı?
Bu dosyayı Magisk'te yamalayacaksın.
boot.img'yi kurarsan sıfırlanmaz, fakat Patch'li AP dosyasını atarsan sıfırlanır.
Hocam, magisk_patched.tar isminde bir dosya oluşturdu. Şimdi anladığım kadarıyla bu dosyayı atarsam sıfırlanır ama sanırım bir arşiv dosyası olduğu için dosyayı açıp içindeki boot.img dosyasını mı almalıyım?Bu dosyayı Magisk'te yamalayacaksın.
boot.img'yi kurarsan sıfırlanmaz, fakat Patch'li AP dosyasını atarsan sıfırlanır.
Birde kod olarak şunu yazmam sanırım yeterli:
Kod:
odin4 -a boot.img
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Hocam, magisk_patched. Tar isminde bir dosya oluşturdu. Şimdi anladığım kadarıyla bu dosyayı atarsam sıfırlanır ama sanırım bir arşiv dosyası olduğu için dosyayı açıp içindeki boot.img dosyasını mı almalıyım?
Bir de kod olarak şunu yazmam sanırım yeterli:
Kod:odin4 -a boot.img
Evet.
Hocam uygulamayı indirdim TheAirBlow.Thor.Shell dosyası ile terminaline girdim ama odin4 -a komutları çalışmıyor help yazınca flashfile seçeneği var onunla mı yapmalıyım nasıl yapmam lazım?
- Makaleler
- 9
Hocam uygulamayı indirdim theairblow. Thor. Shell dosyası ile terminaline girdim ama Odin4 -a komutları çalışmıyor help yazınca flashfile seçeneği var onunla mı yapmalıyım nasıl yapmam lazım?
Thor kullanma, Odin 4 link var orada.
Kod:
./odin4 -a '/home/office/Masaüstü/Root/boot/boot.img'
/dev/bus/usb/001/021
/dev/bus/usb/001/021
Setup Connection
Burada kaldı hocam yavaş mı yüklüyor genelde?
Kod:
./odin4 -a '/home/office/Masaüstü/Root/boot/boot.img'
/dev/bus/usb/001/021
/dev/bus/usb/001/021
Setup Connection
ioctl bulk read Fail : Connection timed out 110
Fail Setup Connection
- Makaleler
- 9
Sonra anladım hocam alttaki dosyayı indirip yapıyorum.Kod: ./odin4 -a '/home/office/Masaüstü/Root/boot/boot.img' /dev/bus/usb/001/021 /dev/bus/usb/001/021 Setup Connection
Burada kaldı hocam yavaş mı yüklüyor genelde?
Böyle bir hata verdi.Kod:./odin4 -a '/home/office/Masaüstü/Root/boot/boot.img' /dev/bus/usb/001/021 /dev/bus/usb/001/021 Setup Connection. ioctl bulk read Fail : Connection timed out 110. Fail Setup Connection
Cihaz download modunda mı?
Sanırım evet OEM kilidini açtım ses açma kısma ile download moda girdim öncesinde zaten girilmiyordu OEM açmadan birde thor yazılımı cihazı download mod olarak görüyor.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-