Magisk'te patch yaptıktan sonra indirilenler klasöründe, magisk_patchedxxxx.tar adında dosya olacak. Onu masaüstüne alıp, Odin ile AP kısmına koyup flashla.
Herkese merhaba, bugün sizlere Samsung kullanıcıları için sorunsuz ve en az riskli şekilde Custom ROM kurmayı göstereceğim. not: Bu rehberdeki bütün resimler, herkese açık kaynaklardan toplanmıştır. not: Bu yaptığınız işlemler tamamen sizin sorumluluğunuzda olup, cihazınız üzerinde...
techolay.net
TWRP kurduysanız hadi adımlara geçelim.
Magisk root kurulumu
Bu işlem için aşağıda vereceğim siteden Magisk son sürüm ZIP dosyasını indirin.
Hocam, Odin uygulaması direkt sanırım Linux'ta yok. Jodin diye bir yazılım var, onunla yapsam olur mu? Bir de Magisk'te AP kısmına tam neyi koymam lazım? ROM'dan boot.img dosyasını bulup onu Magisk'te yamalayıp yama dosyasını mı koymam gerekiyor?
Şimdi anladım, Samsung için farklı bir yöntem var sanırım. Direkt Magisk zip dosyasını Odin'de AP kısmına mı atmam lazım? TWRP ile uğraşmak istemiyorum valla, sadece root atacağım. Bir de root attıktan sonra banka uygulaması çalışmazsa rootu cihazı sıfırlamadan kaldırmam mümkün mü?
Magisk'te patch yaptıktan sonra indirilenler klasöründe, magisk_patchedxxxx.tar adında dosya olacak. Onu masaüstüne alıp, Odin ile AP kısmına koyup flashla.
Hocam, sanırım aktif olarak kullandığım ROM bu, sitedeki AP versiyonu ve CSC versiyonlarıyla telefondan yazılım güncellemesi kısmından kontrol ettim, doğru. Ayrıca güvenlik güncellemesi tarihi de aynı. O zaman buradaki AP dosyası ile işlem yapmam gerekiyor sanırım.