Magisk'te patch yaptıktan sonra indirilenler klasöründe, magisk_patchedxxxx.tar adında dosya olacak. Onu masaüstüne alıp, Odin ile AP kısmına koyup flashla.
Hocam, sanırım aktif olarak kullandığım ROM bu, sitedeki AP versiyonu ve csc versiyonlarıyla telefondan yazılım güncellemesi kısmından kontrol ettim, doğru. Ayrıca güvenlik güncellemesi tarihi de aynı. O zaman buradaki AP dosyası ile işlem yapmam gerekiyor sanırım.
Hocam, bundan sonrasını anlamadım. Bu AP dosyasını direkt Magisk’e mi atacağım, yoksa arşivin içinden bir dosyayı mı? Bir de direkt bu dosyayı atıyorsak, root’u atınca cihazın sıfırlanma ihtimali var mı?
Hocam, bundan sonrasını anlamadım. Bu AP dosyasını direkt Magisk'e mi atacağım, yoksa arşivin içinden bir dosyayı mı? Bir de direkt bu dosyayı atıyorsak, Root'u atınca cihazın sıfırlanma ihtimali var mı?
Hocam, magisk_patched.tar isminde bir dosya oluşturdu. Şimdi anladığım kadarıyla bu dosyayı atarsam sıfırlanır ama sanırım bir arşiv dosyası olduğu için dosyayı açıp içindeki boot.img dosyasını mı almalıyım?
Hocam, magisk_patched. Tar isminde bir dosya oluşturdu. Şimdi anladığım kadarıyla bu dosyayı atarsam sıfırlanır ama sanırım bir arşiv dosyası olduğu için dosyayı açıp içindeki boot.img dosyasını mı almalıyım?
Hocam uygulamayı indirdim TheAirBlow.Thor.Shell dosyası ile terminaline girdim ama odin4 -a komutları çalışmıyor help yazınca flashfile seçeneği var onunla mı yapmalıyım nasıl yapmam lazım?
Hocam uygulamayı indirdim theairblow. Thor. Shell dosyası ile terminaline girdim ama Odin4 -a komutları çalışmıyor help yazınca flashfile seçeneği var onunla mı yapmalıyım nasıl yapmam lazım?
Sanırım evet OEM kilidini açtım ses açma kısma ile download moda girdim öncesinde zaten girilmiyordu OEM açmadan birde thor yazılımı cihazı download mod olarak görüyor.