Bruhistan

Başarılı
Merhaba,

Elimde Samsung Ace (S5830i) var, nostalji amaçlı birkaç oyun yükledim (Angry Birds, Hill Climb Racing, Temple Run). Başka oyun öneriniz varsa yazabilirsiniz.
(Aksiyonlu olursa çok iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Red ball 4 bence akar, Plants vs Zombies oyunu da aynı şekilde ama aksiyon pek sayılmıyorlar, Tower defense türü biraz fazla oldu ama bloons TD5 veya 6 da iyidir bilgisayarda da var mobilde oynayıp bilgisayardan devam edebiliyorsunuz, Subway Surfers ve Zombie Tsunami de çok eski, zamanında eğlendiren oyunlardı bunlar.

Red ball 4 bence akar, Plants vs Zombies oyunu da aynı şekilde ama aksiyon pek sayılmıyorlar, Tower defense türü biraz fazla oldu ama bloons TD5 veya 6 da iyidir bilgisayarda da var mobilde oynayıp bilgisayardan devam edebiliyorsunuz, Subway Surfers ve Zombie Tsunami de çok eski, zamanında eğlendiren oyunlardı bunlar.
Smash Hit, zamanında ki grafikler şahaneydi.

PvZ olabilir bir de.
Hocalarım şu Minecraft 0.5.0 ile Gamelof'tun NOVA diye oyunu indirdim ama ikisi de açılmıyor. Minecraft'ın muhtemelen ARM v6 desteği yok galiba. NOVA'da ise OBB klasöründeki dosyaları attım, oyuna giriyorum ama ''Video'nun başlatılmasında sorun oluştu''diyerek oyundan atıyor. Çözümü nedir?

Hocalarım şu Minecraft 0.5.0 ile gamelof'tun Nova diye oyunu indirdim ama ikisi de açılmıyor. Minecraft'ın muhtemelen ARM V6 desteği yok galiba. Nova'da ise OBB klasöründeki dosyaları attım, oyuna giriyorum ama "video'nun başlatılmasında sorun oluştu"diyerek oyundan atıyor. Çözümü nedir?

Bazı indiriciler var oradan indirmeyi deneyin aptoide gibi, eğer desteği yoksa da aklıma pek gelmiyor.