Wanted

Uzman
Merhaba,

Samsung S24 Ultra kullanıyorum ve ekosistemden çıkmamak için Samsung kulaklık almayı düşünüyorum. Buds 3 ile Buds 3 Pro arasında kaldım. Pro versiyonunun silikon uçları olması beni düşündürüyor; çünkü şimdiye kadar kullandığım silikon uçlu kulaklıklar kulağımdan düşüyordu. Sizce Buds 3 Pro’da da benzer bir sorun yaşar mıyım? Yoksa hiç riske girmeden Buds 3 mü almalıyım? Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullananlar genel olarak 3P'nin düz 3'ten kulakta çok daha iyi durduğunu söylüyordu, ses kalitesi de cabası. Önceden kullandığın modeller neydi?

Kullananlar genel olarak 3P'nin düz 3'ten kulakta çok daha iyi durduğunu söylüyordu, ses kalitesi de cabası. Önceden kullandığın modeller neydi?
Hocam JBL Tune Flex kullanıyordum, sorun olmuyordu. Bozulduktan sonra Xiaomi'nin eski Earbuds slikonlusu var onu kullanayım dedim kulağımdan düşüyor. Çok tereddüt ediyorum, bilemedim. Biraz yağlı vücudum var.

Hocam bu konuda seni uyaracağım en büyük şey eğer çok terleyen biriysen bu kulaklığı almaman. Ter ve nem sensörü iyi çalışıyor fakat en ufak terde kutu ter algılayıp şarj etmeyi durduruyor nem oranı geçene kadar.

Hocam bu konuda seni uyaracağım en büyük şey eğer çok terleyen biriysen bu kulaklığı almaman. Ter ve nem sensörü iyi çalışıyor fakat en ufak terde kutu ter algılayıp şarj etmeyi durduruyor nem oranı geçene kadar.
Çok terleyen birisi değilim ama dediğiniz garipmiş. Ya aslında kulaküstü almak istiyorum da onlarda bir süre sonra terletiyor.

Olur mu olmaz mı bilemeyiz, tamamen kumar. İki kulaklık arasından ise alınması gereken 3 Pro. Her anlamda çok daha iyi.

Olur mu olmaz mı bilemeyiz, tamamen kumar. İki kulaklık arasından ise alınması gereken 3 Pro. Her anlamda çok daha iyi.
Kağıt üzerinde o kadar da arasında dağlar kadar fark yok gibi duruyor ama hocam, kumar oynayıp Pro alırsam maddi zarara girme ihtimalim var. Ama ne yalan söyleyeyim benimde gönlüm Pro'dan yana. 😂

Kağıt üzerinde o kadar da arasında dağlar kadar fark yok gibi duruyor ama hocam, kumar oynayıp Pro alırsam maddi zarara girme ihtimalim var. Ama ne yalan söyleyeyim benimde gönlüm Pro'dan yana. 😂
Daha farklı bir sürücü sistemi var, dolayısıyla daha iyi sesi ve silikonla beraber çok daha iyi ANC'si var. Karar sizin yine de.