gesaffelstein

Yetkin
Makaleler
1
Merhabalar. Bugün Buds 3 Pro siparişi verdim. Kullananlar veya bilgisi olan var mı? Nasıldır fiyatına göre iyi midir? S24 FE kullanıyorum bir nevi uyumluluğu var diye aldım.

Screenshot_20250515_141608_Amazon Shopping.webp

Arkadaşım yeni aldı hocam. Kulaklıkların pil performansı Buds 2'nin gerisinde kalıyor genel olarak. Onun haricinde silikonlu olması ve gürültü önleme sistemindeki geliştirmeler tatmin edici. Metroda falan kullanırsan neredeyse hiç ses gelmiyor. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Mikrofon sapı ekledikleri için mikrofonda gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Buds 2 pro sahibiyim gürültülü ortamda mikrofonu iyi değil.

Hayırlı olsun, kullanıyorum. Gayet güzel bir kulaklık. Aynı renkten kullanıyorum bende, beyaz rengini sevemedim. Fiyat performans olarak gayet iyi, özellikle de Samsung cihazlarla uyumunu düşündüğümüzde.

Ama güzel bir koruyucu da alırsan, tadından yenmez diyebilirim.

Şundan sipariş verdim hocam.

Screenshot_20250515_132705_Samsung Internet.webp

Sennheiser Accentum ve Liberty 4 Pro'nun gerisinde. Fakat AirPods Pro 2'nin Transparan ve ANC ozellikleri kadar kuvvetli. Ben almazdim. Benim telefonum S23 buna ragmen almadim.
Liberty biliyordum ancak ekosistem olacağı için Samsung tercih ettim. Sennheiser'da çok pahalı. Ses kalitesi hakkında Sony'den geçenler bile çok şaşırdığını söylemişler bu fiyata ses kalitesi hakkında geçişte.

Güncelleme: Kulaklık geldi ancak hiçbir şekilde kulağıma uymadı. Tüm silikonları denedim ama nafile. Ayrıca silikonlar aşırı basit bir şekilde yırtıldı 1 çiftinin. İade işlemi başlatıp uzun araştırma sonucu Nothing Ear (a) siparişi verdim. Apple'i taklit edelim derken rezil olmuşlar. @Simon

Ekran görüntüsü 2025-05-18 154503.webp

Son düzenleme:
Liberty biliyordum ancak ekosistem olacağı için Samsung tercih ettim. Sennheiser'da çok pahalı. Ses kalitesi hakkında Sony'den geçenler bile çok şaşırdığını söylemişler bu fiyata ses kalitesi hakkında geçişte.

Güncelleme: Kulaklık geldi ancak hiçbir şekilde kulağıma uymadı. Tüm silikonları denedim ama nafile. Ayrıca silikonlar aşırı basit bir şekilde yırtıldı 1 çiftinin. İade işlemi başlatıp uzun araştırma sonucu Nothing Ear (a) siparişi verdim. Apple'i taklit edelim derken rezil olmuşlar. @Simon

Eki Görüntüle 148930
Buds 3 Pro fotoğraflardan bakınca çok estetik ve yakışıklı duruyordu. Sonra canlı görünce fikrim çok hızlı değişti. Fotoğraflarda gözüktüğü gibi estetikliği yok, çok büyük ve aşırı derecede kaba duruyor.