Bu tabii ki.
Bu kalitede olacağını sanmıyorum.Telefonunuz Samsung degilse almayin. Daha iyi alternatifler var.
Bu tabii ki.
Bu kalitede olacağını sanmıyorum.Telefonunuz Samsung degilse almayin. Daha iyi alternatifler var.
Buds FE'de SSC, SBC ve AAC olmak uzere 3 adet Bluetooth kodegi bulunuyor. SSC sadece Samsung'a ozel yuksek cozunurluklu bir ses kodegi. SBC en vasat olan ses kodegi. AAC ise Apple cihazlar icin gelistirilmis bir kodek. Fakat Android cihazlara entegre edildi ek olarak. Alternatif olarak SoundCore P40i oneririm fakat fiyati biraz yuksek. Ayni fiyat bandinda CMF Buds var ve ozellestirmeyle birlikte Buds FE'ye yakin bir performans veriyor. Kisacasi Samsung cihazlar icin harika bir TWS. Fakat diger Android markalari ve ozellikle Apple cihazlar icin iyi bir secim olmaz.
Evet gerçekten iyi kulaklık. Geçen sene ağustosta bu fiyata almıştım taş gibi valla.
Kullanacak kisinin telefonu Samsung degilse veya Samsung telefona gecmeyecekse bence baska bir model alin siparisi iptal edip.Aldım arkadaşlar. Sağ olun yorumlarınız için. Umarım dediğiniz gibi iyi çıkar. Samsung’a güvendik bu kez, bakalım.![]()
"Ayni fiyat bandinda CMF Buds var ve ozellestirmeyle birlikte Buds FE'ye yakin bir performans veriyor."Buds FE'de SSC, SBC ve AAC olmak uzere 3 adet Bluetooth kodegi bulunuyor. SSC sadece Samsung'a ozel yuksek cozunurluklu bir ses kodegi. SBC en vasat olan ses kodegi. AAC ise Apple cihazlar icin gelistirilmis bir kodek. Fakat Android cihazlara entegre edildi ek olarak. Alternatif olarak SoundCore P40i oneririm fakat fiyati biraz yuksek. Ayni fiyat bandinda CMF Buds var ve ozellestirmeyle birlikte Buds FE'ye yakin bir performans veriyor. Kisacasi Samsung cihazlar icin harika bir TWS. Fakat diger Android markalari ve ozellikle Apple cihazlar icin iyi bir secim olmaz.
Neden?Kullanacak kisinin telefonu Samsung degilse veya Samsung telefona gecmeyecekse bence baska bir model alin siparisi iptal edip.
Cunku SSC yok Samsung disi telefonlarda. SSC, Samsung'a ozel olmasaydi o zaman CMF Buds almak icin bir sebep olmazdi."Ayni fiyat bandinda CMF Buds var ve ozellestirmeyle birlikte Buds FE'ye yakin bir performans veriyor."
Direkt olarak Buds FE niye almıyoruz? Niye yakın performans vereni aliyoruz? Anlamadım orayı.
Samsung'un kulakliklarini Samsung disinda baska bir telefonla kullaninca ses kalitesi olarak daha dusuk kaliyor diger cihazlarda. Ben de Buds FE var ve hem Galaxy S23'de hem de Oppo telefonda test ettim ve Oppo'daki ses bana rafine gelmedi. Arastirdigimda Samsung haricinde diger telefonlarda SSC kodegi olmadigi icin sesi normal haliyle iletemiyormus. Tabii ben bu konuyu gecen sene arastirmistim. Yani deneyimlerime gore ses kalitesi bakimindan onermiyorum Samsung disi cihazlarda. Ayrica kulagimi agritiyor.
CMF Buds alan bir arkadaşım memnun kalmadı ses kalitesinden. İade etti geçen gün. R50i vardı onda.Cunku SSC yok Samsung disi telefonlarda. SSC, Samsung'a ozel olmasaydi o zaman CMF Buds almak icin bir sebep olmazdi.
Samsung'un kulakliklarini Samsung disinda baska bir telefonla kullaninca ses kalitesi olarak daha dusuk kaliyor diger cihazlarda. Ben de Buds FE var ve hem Galaxy S23'de hem de Oppo telefonda test ettim ve Oppo'daki ses bana rafine gelmedi. Arastirdigimda Samsung haricinde diger telefonlarda SSC kodegi olmadigi icin sesi normal haliyle iletemiyormus. Tabii ben bu konuyu gecen sene arastirmistim. Yani deneyimlerime gore ses kalitesi bakimindan onermiyorum Samsung disi cihazlarda. Ayrica kulagimi agritiyor.
Ben de Oppo cihazda Buds FE kullandim. ANC harika fakat ses olarak S23'den ve A54'den geride kaliyor. Buds FE hala alinabilir ama %100 performans alinamayacagi bilinmeli alirken.Xiaomi cihazda Buds FE kullanıyorum, basslar ve ANC oldukça iyi. Bence abartiyorsunuz. 1.300'e Buds FE'nin cihaz fark etmeksizin alınabilir olduğunu düşünüyorum.
@michaelscofield arkadasa aldirdim. Onda Buds FE ve R50i vardi diye hatirliyorum. O da bana iki kulakliktan iyi oldugunu soyledi. Poco telefonla kullandi sanirim. Buds FE iyi bir TWS. Fakat performansin tamamini kullanmak icin Samsung telefon sart.CMF Buds alan bir arkadaşım memnun kalmadı ses kalitesinden. İade etti geçen gün. R50i vardı onda.