İki kulaklıkta elimde mevcut. Telefonumun markası ise Samsung. Hangisi daha iyi ise onu kullanacağım. Ondan sormuştum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Buds Pro 2 daha iyi.İki kulaklıkta elimde mevcut. Telefonumun markası ise Samsung. Hangisi daha iyi ise onu kullanacağım. Ondan sormuştum.
Hocam bu kulaklığın ses kalitesi nasıl?
Telefonum Samsung şu an R50i kullanıyorum. Merak eden varsa. Evet, 2'ye ayrıldı kulaklık, yapıştırıp düzelttim sorunsuz çalışıyor şu an, servis kullanıcı hatası demişti.
R50i'den geçmeye değer mi?
R50i'den geçmeye değer mi?
- Makaleler
- 6
Çok iyi. Özellikle Samsung telefonun varsa çok daha iyi olur.
- Makaleler
- 6
Hocam twiter da bir süre önce Adana da idi sanırım kulağında patlamış idi öyle hatırlıyorum Recep hocam da paylaşmıştı sizce sıkıntı olur mu almak.
İhtimali çok düşük bir de o olay gerçek değildi gibi. Bayağı da oldu o olay. İzmir sıcağında kullandım hiçbir şey olmadı
Sinatra
Uzman
İhtimali çok düşük bir de o olay gerçek değildi gibi. Bayağı da oldu o olay. İzmir sıcağında kullandım hiçbir şey olmadı![]()
Hocam rapor filan almıştı sanırım başına gelen kişi o zaman geçerk gibi gelmişti.
- Makaleler
- 6
Hocam rapor filan almıştı sanırım başına gelen kişi o zaman geçerk gibi gelmişti.
Bende de patlardı o kulaklık şu ana kadar. Çok güneş altında sıcakta kullanmayın yeterli.
Bataryası patlar en fazla.