Craxidor Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 953 Çözümler 3 Beğeniler 682 Yer Unknown 13 Temmuz 2025 #31 Simon dedi: Butce ne kadar? Genişletmek için tıkla... İki kulaklıkta elimde mevcut. Telefonumun markası ise Samsung. Hangisi daha iyi ise onu kullanacağım. Ondan sormuştum.
Simon dedi: Butce ne kadar? Genişletmek için tıkla... İki kulaklıkta elimde mevcut. Telefonumun markası ise Samsung. Hangisi daha iyi ise onu kullanacağım. Ondan sormuştum.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.501 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 13 Temmuz 2025 #32 Craxidor dedi: İki kulaklıkta elimde mevcut. Telefonumun markası ise Samsung. Hangisi daha iyi ise onu kullanacağım. Ondan sormuştum. Genişletmek için tıkla... Buds Pro 2 daha iyi.
Craxidor dedi: İki kulaklıkta elimde mevcut. Telefonumun markası ise Samsung. Hangisi daha iyi ise onu kullanacağım. Ondan sormuştum. Genişletmek için tıkla... Buds Pro 2 daha iyi.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 13 Temmuz 2025 #33 Yapıştırın gitsin. Güzel fiyata güzel kulaklık.
Thomas_Anderson Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 91 Beğeniler 24 13 Temmuz 2025 #34 Hocam bu kulaklığın ses kalitesi nasıl?
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.480 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 13 Temmuz 2025 #35 Telefonum Samsung şu an R50i kullanıyorum. Merak eden varsa. Evet, 2'ye ayrıldı kulaklık, yapıştırıp düzelttim sorunsuz çalışıyor şu an, servis kullanıcı hatası demişti. R50i'den geçmeye değer mi?
Telefonum Samsung şu an R50i kullanıyorum. Merak eden varsa. Evet, 2'ye ayrıldı kulaklık, yapıştırıp düzelttim sorunsuz çalışıyor şu an, servis kullanıcı hatası demişti. R50i'den geçmeye değer mi?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 13 Temmuz 2025 #36 Thomas_Anderson dedi: Hocam bu kulaklığın ses kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Çok iyi. Özellikle Samsung telefonun varsa çok daha iyi olur.
Thomas_Anderson dedi: Hocam bu kulaklığın ses kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Çok iyi. Özellikle Samsung telefonun varsa çok daha iyi olur.
Sinatra Uzman Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 163 Çözümler 1 Beğeniler 37 14 Temmuz 2025 #37 Hocam twiter da bir süre önce Adana da idi sanırım kulağında patlamış idi öyle hatırlıyorum Recep hocam da paylaşmıştı sizce sıkıntı olur mu almak.
Hocam twiter da bir süre önce Adana da idi sanırım kulağında patlamış idi öyle hatırlıyorum Recep hocam da paylaşmıştı sizce sıkıntı olur mu almak.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 14 Temmuz 2025 #38 Sinatra dedi: Hocam twiter da bir süre önce Adana da idi sanırım kulağında patlamış idi öyle hatırlıyorum Recep hocam da paylaşmıştı sizce sıkıntı olur mu almak. Genişletmek için tıkla... İhtimali çok düşük bir de o olay gerçek değildi gibi. Bayağı da oldu o olay. İzmir sıcağında kullandım hiçbir şey olmadı
Sinatra dedi: Hocam twiter da bir süre önce Adana da idi sanırım kulağında patlamış idi öyle hatırlıyorum Recep hocam da paylaşmıştı sizce sıkıntı olur mu almak. Genişletmek için tıkla... İhtimali çok düşük bir de o olay gerçek değildi gibi. Bayağı da oldu o olay. İzmir sıcağında kullandım hiçbir şey olmadı
Sinatra Uzman Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 163 Çözümler 1 Beğeniler 37 14 Temmuz 2025 #39 Aakons dedi: İhtimali çok düşük bir de o olay gerçek değildi gibi. Bayağı da oldu o olay. İzmir sıcağında kullandım hiçbir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Hocam rapor filan almıştı sanırım başına gelen kişi o zaman geçerk gibi gelmişti.
Aakons dedi: İhtimali çok düşük bir de o olay gerçek değildi gibi. Bayağı da oldu o olay. İzmir sıcağında kullandım hiçbir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Hocam rapor filan almıştı sanırım başına gelen kişi o zaman geçerk gibi gelmişti.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 14 Temmuz 2025 #40 Sinatra dedi: Hocam rapor filan almıştı sanırım başına gelen kişi o zaman geçerk gibi gelmişti. Genişletmek için tıkla... Bende de patlardı o kulaklık şu ana kadar. Çok güneş altında sıcakta kullanmayın yeterli. Bataryası patlar en fazla.
Sinatra dedi: Hocam rapor filan almıştı sanırım başına gelen kişi o zaman geçerk gibi gelmişti. Genişletmek için tıkla... Bende de patlardı o kulaklık şu ana kadar. Çok güneş altında sıcakta kullanmayın yeterli. Bataryası patlar en fazla.