- Makaleler
- 23

Memnun kalmaniza sevindim. Bu kulaklik sesi P31i'den daha iyi iletiyor. P31i, 7/10'sa Buds4 Pro, 9/10'dur ornegin.Bu kulaklığın özelliği nedir @Simon bize önerdiğin Anker P31i ydi herhalde onu almıştık aşırı memnun kaldık. Hani sanki konser içinde dinliyormuşsun gibi, öyle bir canlı veriyor sesi. Dışarıdan sesi kesiyor 0 ses falan. Bu kulaklığı aldığında Müzisyen özel olarak kulaklığın içine girip şarkı mı söylüyor bu paralar nedir, anlamadım onu ben tam.![]()
Ekosistem ve ANC açısından daha üstündür ama Samsung telefonla kullanım tarafında daha iyisi yok, kafa takibi falan da var.Bu kulaklığın özelliği nedir @Simon bize önerdiğin Anker P31i ydi herhalde onu almıştık aşırı memnun kaldık. Hani sanki konser içinde dinliyormuşsun gibi, öyle bir canlı veriyor sesi. Dışarıdan sesi kesiyor 0 ses falan. Bu kulaklığı aldığında Müzisyen özel olarak kulaklığın içine girip şarkı mı söylüyor bu paralar nedir, anlamadım onu ben tam.![]()
Memnun kalmaniza sevindim. Bu kulaklık sesi P31I'den daha iyi iletiyor. P31i, 7/10'sa Buds4 Pro, 9/10'dur ornegin.
Ekosistem ve ANC açısından daha üstündür ama Samsung telefonla kullanım tarafında daha iyisi yok, kafa takibi falan da var.

Ankriyul SP16 var yetiyor o pahalı bu.
Buds3 Pro iyi bir kulaklik degildi. Buds4 Pro ise Buds3 Pro'da yapilan hatalari (tasarim ve ses) gidermisler.Buds 3 Pro ile kıyaslarsan ne dersin, Simon hocam?