Bu kulaklığın özelliği nedir @Simon bize önerdiğin Anker P31i ydi herhalde onu almıştık aşırı memnun kaldık. Hani sanki konser içinde dinliyormuşsun gibi, öyle bir canlı veriyor sesi. Dışarıdan sesi kesiyor 0 ses falan. Bu kulaklığı aldığında Müzisyen özel olarak kulaklığın içine girip şarkı mı söylüyor bu paralar nedir, anlamadım onu ben tam. :hehehe:

Bu kulaklığın özelliği nedir @Simon bize önerdiğin Anker P31i ydi herhalde onu almıştık aşırı memnun kaldık. Hani sanki konser içinde dinliyormuşsun gibi, öyle bir canlı veriyor sesi. Dışarıdan sesi kesiyor 0 ses falan. Bu kulaklığı aldığında Müzisyen özel olarak kulaklığın içine girip şarkı mı söylüyor bu paralar nedir, anlamadım onu ben tam. :hehehe:
Memnun kalmaniza sevindim. Bu kulaklik sesi P31i'den daha iyi iletiyor. P31i, 7/10'sa Buds4 Pro, 9/10'dur ornegin.

Ekosistem ve ANC açısından daha üstündür ama Samsung telefonla kullanım tarafında daha iyisi yok, kafa takibi falan da var.

Bütçe gözetmeyenler için gayet iyi bir kulaklık, özellikle telefonunuz da Samsung ise. Çok memnunum.

Memnun kalmaniza sevindim. Bu kulaklık sesi P31I'den daha iyi iletiyor. P31i, 7/10'sa Buds4 Pro, 9/10'dur ornegin.

Ekosistem ve ANC açısından daha üstündür ama Samsung telefonla kullanım tarafında daha iyisi yok, kafa takibi falan da var.

Siz kulaklıkları çok derinlemesine bildiğiniz için farklarını anlayabiliyorsunuz sanırım, ama ben berbat bir kulaklıktan P31iden müzik dinleyince öyle bir fark yoktu. yani daha iyisi nasıl olur bilemem illaki vardır, ama çok bu konulara takılan biri değilse bence farkını anlar mı bilemem. benim gibi biri mesela farkını çok anlamaz gibi müzik işte dinler geçer mesela :hehehe: