nisaa

Üstün
Makaleler
3
Daha öncesinde telefon önerisi için konusunu açmıştım birçok kişi ithalatçı garantili olduğu için Redmi Note 12 Pro 5G almamamı önerdiler. 128 GB olan modelde N11'de 11.260 TL'ye satılıyor, Xiaomi Türkiye garantili olduğu belirtilmiş. Bu durumda sizce M34 5G 9 bin TL civarına alınmalı mı yoksa Redmi Note 12 Pro 5G 128 GB modelini 11 bin TL civarına mı almalıyım?

256 GB olan model 12bin civarına satılıyor ama o kadar bütçemiz çıkamıyor maalesef, sizce hangisi daha mantıklı? Farklı bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz.

Daha öncesinde telefon önerisi için konusunu açmıştım birçok kişi ithalatçı garantili olduğu için Redmi Note 12 Pro 5G almamamı önerdiler. 128 GB olan modelde N11'de 11.260 TL'ye satılıyor, Xiaomi Türkiye garantili olduğu belirtilmiş. Bu durumda sizce M34 5G 9 bin TL civarına alınmalı mı yoksa Redmi Note 12 Pro 5G 128 GB modelini 11 bin TL civarına mı almalıyım?

256 GB olan model 12bin civarına satılıyor ama o kadar bütçemiz çıkamıyor maalesef, sizce hangisi daha mantıklı? Farklı bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz.
Redmi Note 12 Pro 5G almak çok riskli. Piyasada satılan Redmi 12 Pro 5G telefonların %99'u kaçak. Başlıkta Xiaomi Türkiye garantili yazıyor diye gerçekten Xiaomi Türkiye garantili olmuyor.

Amacınız ne? Anne telefonu falan mı? Yoksa oyun için mi?

Amacınız ne? Anne telefonu falan mı? Yoksa oyun için mi?

Annem için alacağım, fotoğraf video falan çeker genel olarak kullanır öyle ağır oyunlar oynamaz. M34 5G yeterli olur ama uzun yıllar 4-5 sene falan kullanmak istiyor. Yeterli gelir mi?

@İsimbulamajim @HunteX hocalarım A25 daha iyi olur mu? Çok detaylı bilmiyorum ama epeyden baktığımda birçok özellik aynı gibi bütçeyi artırmalı mıyım? M34 5 G mi almalıyım?

RAM ve depolama farkı görebildim. 2 bin TL artırılmalı mı?

Son düzenleme:
Redmi iyi bile değil diğerlerine kıyasla.

Pil ömründen olayı da A25 yerine M34 tercih edilebilir, haricinde zaten aşırı benzer telefonlar.

Redmi Note 12 Pro 5G daha iyidir bence. Yazılım olarak aynı şeyi söyleyemem. Birkaç ayarlama gerek.

Şimdi M34 5G sipariş verdim hocam, arkadaşın dediği gibi pek güvenemedim genel olarak ithalatçı garantili satılıyor zaten Türkiye garantili mi oda kesin değil kaçak olma ihtimali de var.

Arkadaşlar M34 5G için kaliteli ekran koruyucu önerebilir misiniz? Bir de Xiaomi telefonlara ait olan şarj adaptörü ve type A to Type-C kablo ile kullanmayı düşünüyoruz sorun olur mu? Telefonla beraber Type-C to C kablo geliyor da ona uygun bir şarj aleti mi almalıyım? Mesela Anker gibi?