@kaane, siz yine iyi almışsınız ben 2 tanesini taksitle aldım toplamda 30 küsüre denk geldi. Hayır madem bu fiyata düşürebiliyorsunuz ilk çıkışta neden o kadar pahalı satıyorsunuz dimi yani
Ara ara garip promosyonlar yapıyorlar, hiç almamış ve almayı planlayanlar için iyi olabiliyor fırsatlar ama çoktan alanlar için çok üzücü oluyor. Bu arada her üründe ön satış ve ön satış sonrası ilk fiyat hep çok yüksek olur, piyasayı kısa süreli bir yoklayıp ona göre fiyat biçiyorlar.

@kaane, siz yine iyi almışsınız ben 2 tanesini taksitle aldım toplamda 30 küsure denk geldi. Hayır madem bu fiyata düşürebiliyorsunuz ilk çıkışta neden o kadar pahalı satıyorsunuz değil mi yani.

Telefon hakkında bilgisi olmayan kişiler çok rahat yiyor bu tuzakları o yüzden olabilir.

Yüksek fiyatlara çıkabilecek bütçem yoktu bu cihazı almıştım. Memnunum genel olarak. Alacak olanlara tavsiyemdir cihaz elinize One UI 5.1 ile geçerse 6.1'e güncellemeyin. Kullanımıma dayanarak söylüyorum performans kaybı yaşadım ne yazık ki. Uzun süre güncelleme alacak diye hatırlıyorum cihazı ek bilgi olarakdan.

Hocam kutu içinden şarj aleti çıkmıyor diye biliyorum bu iş görür mü?

Son düzenleme:
Evet şarj aleti çıkmıyor sadece şarj kablosu var. Cihaz 25w hızlı şarj özelliğine sahip. EP-TA800N tam cihaza göre. Satıcıların sattıklarının orijinalliği konusunda emin olamıyorum ama pek. Aynı isim kullanarak satanlar da çok. Ben D&R'dan almıştım orada stok yok maalesef.

Evet şarj aleti çıkmıyor sadece şarj kablosu var. Cihaz 25w hızlı şarj özelliğine sahip. EP-TA800N tam cihaza göre. Satıcıların sattıklarının orijinalliği konusunda emin olamıyorum ama pek. Aynı isim kullanarak satanlar da çok. Ben D&R'dan almıştım orada stok yok maalesef.
Alternatif olarak Spigen ürünlerine yönelebilirler. 100-150 TL fazla verir ama kafa rahat eder.

%5 indirim kuponu nasıl alınıyor?

Herhangi bir Samsung ürününde geçerli direkt tanımlanıyor hesabınıza yoksa süresi dolmuştur.

Evet şarj aleti çıkmıyor sadece şarj kablosu var. Cihaz 25W hızlı şarj özelliğine sahip. EP-TA800n tam cihaza göre. Satıcıların sattıklarının orijinalliği konusunda emin olamıyorum ama pek. Aynı isim kullanarak satanlar da çok. Ben D&R'dan almıştım orada stok yok maalesef.

20W Anker aldım sahte demiş herkes.

İlk Gmail hesaplarımı girerken işlemcinin ısındığını gördüm bunun dışında bir sorun yok yağ gibi akıyor telefon ama ekstra bir 700 TL çıkarmanız lazım gözden kılıf adaptör ekran koruyucu falan aklınızda bulunsun.

Son düzenleme: