Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
8700 TL gibi bir fiyatı var, Redmi Note 11'den geçmeyi düşünüyorum, sizce geçmeye değer mi?
Hayır. S20 FE almalısınız biraz çıkıp.
Maksimum çikabileceğiniz üret nedir ?8700 TL gibi bir fiyatı var, Redmi Note 11'den geçmeyi düşünüyorum, sizce geçmeye değer mi?
İsimbulamajim
Üstün
Güzel cihaz alınır.8700 TL gibi bir fiyatı var, Redmi Note 11'den geçmeyi düşünüyorum, sizce geçmeye değer mi?
okudum kabul ediyorum
Uzman
8700 TL gibi bir fiyatı var, Redmi Note 11'den geçmeyi düşünüyorum, sizce geçmeye değer mi?
Samsung m serisinde güncelleme konusunda çok boşlanan bir seri ben de Samsung M21 kullandım 2 sürüm güncellemesi 1 senden güvenlik aldı ve telefon ömrünün sonu geldi. A serisi veya S serisini öneririm. Bütçen yetmiyorsa diğer markalara bakmana öneririm m serisine hiç bakma bence.
Silverback Gorilla
Üstün
Ayrıca Redmi Note 11 neresini beğenmediniz / neden değiştirmek istiyorsunuz?
okudum kabul ediyorum
Uzman
Doğru hatırlıyorsam Xiaomi MIUI 15 aldı diye hatırlıyorum yani Android 14 aldı HyperOS güncelleme olarak ile geliyordu sanırım.
Bence daha süresi var geçmenizi şimdiden önermem.
Ben ör kerdeşimin Xiaomi cihaza crDroid ve epey bir süre kullandı memnun.(güncelleme desteği kesilince yapın ya da canınız istedi bir zaman ! Bu konuda bilginiz yoksa yapmanızı önermem cihaz birik olur! )
Hem yurtdışı olduğundan hem de 3 yıldır kullanıyorum sıkıldım açıkçası.Ayrıca Redmi Note 11 neresini beğenmediniz / neden değiştirmek istiyorsunuz?
Güncelleme yapamıyorum cihaz bootloop olmuştu bir keresinde.Doğru hatırlıyorsam Xiaomi MIUI 15 aldı diye hatırlıyorum yani Android 14 aldı HyperOS güncelleme olarak ile geliyordu sanırım.
Bence daha süresi var geçmenizi şimdiden önermem.
Ben ör kerdeşimin Xiaomi cihaza crDroid ve epey bir süre kullandı memnun.(güncelleme desteği kesilince yapın ya da canınız istedi bir zaman ! Bu konuda bilginiz yoksa yapmanızı önermem cihaz birik olur! )
Hocam 8000 9000 civarı telefon önerileriniz var mı gm24 pro nasıldır?Samsung m serisinde güncelleme konusunda çok boşlanan bir seri ben de Samsung M21 kullandım 2 sürüm güncellemesi 1 senden güvenlik aldı ve telefon ömrünün sonu geldi. A serisi veya S serisini öneririm. Bütçen yetmiyorsa diğer markalara bakmana öneririm m serisine hiç bakma bence.
8000 maksimum 9000.
Gm24 pro mu yoksa m34 mü sizce?Realme 9 Pro'ya da bakabilirsiniz.
Ama 9 Pro'mu M34'mü derseniz tabii ki de M34 her türlü daha iyi 4K video özelliği bile var.