Makaleler
10
Yer
Aydın
Şu an halihazırda Galaxy S20 FE SM-G781W kodlu cihazı UN1CA One UI 6.1 ile kullanıyorum, fakat pili 600 döngüye yaklaştı ve günü maalesef çıkarmıyor, telefonun ya pilini değiştireceğim ya da Pixel 9 alacağım, pili değiştirsem IP68 sertifikası uçacağından dolayı pek sıcak değilim. Sizce Pixel 9 alınır mı?

Not: S20 FE'nin ön kamerası, hoparlörleri, OIS'i, videolarda lens geçişleri, Bluetooth ses performansı, geniş açı ve telefoto kamerası rezalet, işlemci 865 5G ama haliyle termal olmadığı için günlük kullanımda bile aşırı ısınıyor.

Bunları da işin içine katarsak Pixel 9'a geçmeli miyim?

Şu an halihazırda Galaxy S20 FE SM-G781W kodlu cihazı UN1ca One UI 6.1 ile kullanıyorum, fakat pili 600 döngüye yaklaştı ve günü maalesef çıkarmıyor, telefonun ya pilini değiştireceğim ya da pixel 9 alacağım, pili değiştirsem IP68 sertifikası uçacağından dolayı pek sıcak değilim. Sizce pixel 9 alınır mı?

Not: S20 FE'nin ön kamerası, hoparlörleri, OIS'i, videolarda lens geçişleri, Bluetooth ses performansı, geniş açı ve telefoto kamerası rezalet, işlemci 865 5G ama haliyle termal olmadığı için günlük kullanımda bile aşırı ısınıyor.

Bunları da işin içine katarsak pixel 9'a geçmeli miyim?

Alınır kayıt masrafıda ucuz. Ya da 2. el garantili S23-S24 alabilirsin. Xiaomi tavsiye etmem çoğu Çin cihaz ve gereksiz pahalı.

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara:). Xiaomi almak istemiyorum.

Doğum günüm değil ya teşekkürler :D
Xiaomi istemiyorsan, Honor magic 7 Pro yurt dışı bütçende varsa bakabilirsin. Veya sıfır S24 FE alabilirsin. Samsung hariç her Android telefonda server kayıt yapılabiliniyor diye biliyorum. Honor tarafının yazılımı güzel bence bir bak derim.
2.el TR cihazları da bakabilirsin S24 bütçende varsa temiz al.

Doğum günüm değil ya teşekkürler :D
Xiaomi istemiyorsan, Honor magic 7 Pro yurt dışı bütçende varsa bakabilirsin. Veya sıfır S24 FE alabilirsin. Samsung hariç her Android telefonda server kayıt yapılabiliniyor diye biliyorum. Honor tarafının yazılımı güzel bence bir bak derim.
2.el TR cihazları da bakabilirsin S24 bütçende varsa temiz al.

Honor cihazlara IMEI atılmıyor, Samsung'lar için şu anlık kayıt kapalı belirli dönemlerde açık, Xiaomi ise Çin cihazıysa uzun süredir kayıtlar kapalı açılsa bile global cihazdan pahalı oluyor gereksiz.

Alınır kayıt masrafıda ucuz. Ya da 2. el garantili S23-S24 alabilirsin. Xiaomi tavsiye etmem çoğu Çin cihaz ve gereksiz pahalı.
2.el'e pek yatkın değilim, pixel istememin sebebi de;

-AOSP
-7 yıl update
  • mükemmel kamera
  • uzun ömürlülük
  • şık ve kompakt tasarım.

Ayrıca şunu eklemeliyim, OneUI 7'nin aşırı gecikmesi ve yaşadığım sorunlar yüzünden Samsung telefon almayı düşünmüyorum biraz farklılık istiyorum. Bilenler bilir OnePlus 9 vardı bende ve acayip memnundum o cihazdan. :)

Honor cihazlara IMEI atılmıyor, Samsung'lar için şu anlık kayıt kapalı belirli dönemlerde açık, Xiaomi ise Çin cihazıysa uzun süredir kayıtlar kapalı açılsa bile global cihazdan pahalı oluyor gereksiz.

Bilgi için teşekkürler global Xiaomi 15 almazsa 2.el S24 bakabilir.

2.el'e pek yatkın değilim, pixel istememin sebebi de;

-AOSP
-7 yıl Update.
  • Mükemmel kamera.
  • Uzun ömürlülük.
  • Şık ve kompakt tasarım.

Ayrıca şunu eklemeliyim, One UI 7'nin aşırı gecikmesi ve yaşadığım sorunlar yüzünden Samsung telefon almayı düşünmüyorum biraz farklılık istiyorum. Bilenler bilir OnePlus 9 vardı bende ve acayip memnundum o cihazdan. :)

Hepsini eleyen CPU eksisi var. Eğer saf performans önceliğiniz değilse Pixel 9 iyi cihaz.