Vallahi kendim 2 yıldır kullanıyorum batarya şu an bir sorun çıkarmadı ondan önerdim zaten. 67W var bir de 40 dakika da tam şarj oluyor ondan çok da dert olmuyor.
Batarya nasıl sıkıntı çıkarmadı, ona şaşırdım. Kısa bir süre 14T Pro kullandım, akrabamdan ödünç almıştım. 1 senelik olmasına rağmen pil sağlığı %93'tü ve cihaz WhatsApp konuşmasında 40 küsür derecelerde takılıyordu.

Batarya nasıl sıkıntı çıkarmadı, ona şaşırdım. Kısa bir süre 14t Pro kullandım, akrabamdan ödünç almıştım. 1 senelik olmasına rağmen pil sağlığı %93'tü ve cihaz WhatsApp konuşmasında 40 küsur derecelerde takılıyordu.

Vallahi ben bir de 0'a kadar kullanan biriyim 1 günü rahat çıkarıyor. Tabii ilk hali gibi değil ama yine de gayet iyi ki ben oyun oynayanda biriyim. Özellikle el konsolum varsa yanımda, eve genelde %50 şarj ile falan dönüyorum.

Hocam, şehrimde pek nothing ve CMF ilanı yok, bir tane var Phone 2 Pro için, o da 15 bin TL. Şehir dışından da almak istemiyorum.
Sahibinden Param Güvende sistemiyle alabilirsin aslinda. İade konusunda sorun yasamazsin. Ancak illa gorerek alacagim diyorsan bile A54 bakabilirsin. Benim elimdeki Phone (1)'den iyi.

Sahibinden Param Güvende sistemiyle alabilirsin aslinda. İade konusunda sorun yasamazsin. Ancak illa gorerek alacagim diyorsan bile A54 bakabilirsin. Benim elimdeki Phone (1)'den iyi.

Hocam aslında A55'te alabilirim ama Camera2API kısıtlamaları nedeniyle astro fotoğrafçılık yapamıyorum.