Hocam bulabilirsem S21 FE olur mu SD 888 ısınıyor sanırım ama.

Kendime el konsolu yapacağımdan daha bugün şansıma evimin yanında yaşayan bir doktordan öğrenciyim diye 2700 TL'ye çiziksiz Xiaomi 11t Pro aldım ve SD888'in kronik sorunu gerçekten doğruymuş :D. Cihaz deli gibi ısınıyor ve emülasyonda hemen FPS düşüyor. Aktif soğutma yapmayı planlıyorum.
Bu sorun dışında emülasyon performansı turnip sayesinde şaşırttı. Xiaomi 13T'yi resmen solluyor. (normalde Zelda'da falan sabit 30 FPS alıyordum lakin biraz bekletme testi yapınca direk 15 FPS'ye yapıştı kesinlikle aktif soğutma ihtiyacım var gibi. Bir de crDroid falan atacağım Bootloader'ı açabildim MIUI 14 diye.)

Göreceğin üzere cihazın bataryası bile 44 dereceye ulaştı üstelik bu bataryanın ısısı :D şuan cihaz elimi ekrana değdiremeyecek kadar sıcak ne yalan söyleyeyim.
1786473456117.webp

@Asily @Simon @erdym neye niyetlensem satılıyor, server kayıtlı da satılmış. Şimdi adaptörle 13.500 TL istiyor, TR cihazı 12 T'ye. O kadar da bütçe arttıramam şu an. Sanırım S20 FE kaldı, SD versiyonu donanım olarak götürmez mi? 3 yıl falan güncelleme işini bir şekilde hallederim. Artık destekler azalmaya başlayınca.

Bende S20 FE'de var bu arada :D bu 3 model için de bütün sorularını cevaplayabilirim.S20 FE CrDroid'de destekliyor ama emülasyon performansı 13t ile denk diyebilirim. Zaten telefonun desteği de kesileli bayağı oluyor.

Son düzenleme:
Bende S20 FE'de var bu arada :D bu 3 model için de bütün sorularını cevaplayabilirim. S20 FE CrDroid'de destekliyor bu arada ama emülasyon performansı 13t ile denk diyebilirim. Zaten telefonun desteği de kesileli bayağı oluyor.

Hocam gittiği yere kadar kullanırım gibi geliyor orijinal kamera uygulamasını falan bozmamak için. Bitince crDroid atarım olmazsa alırsam. Hocam şu an telefonda donma, kasma vb. oluyor mu? Kamera uygulaması da falan donuyor diyenler var.

Hocam gittiği yere kadar kullanırım gibi geliyor orijinal kamera uygulamasını falan bozmamak için. Bitince crDroid atarım olmazsa alırsam. Hocam şu an telefonda donma, kasma vb. oluyor mu? Kamera uygulaması da falan donuyor diyenler var.

Kendi sürümünde nadiren anlık bir donma yapabiliyor. Kamera uygulaması donmuyor ama video tarafında fazla çekim yaparsan donmaya başlıyor. CrDroid'de bu problem yok. 11t Pro'da bakabilirsin, fiyatları absürt biçimde ucuz üstelik S21 FE ile aynı yongayı kullanıyor. Isınma olayından dolayı oyunlarda performansı falan SD870'e denk diyebiliriz. Üstelik benim aldığım 2700 TL'lik cihaz bile 256 GB ve en azından 8 GB RAM ile geliyor zaten S21 FE'den adamakıllı bir farkı da yok diyebiliriz.

Kendi sürümünde nadiren anlık bir donma yapabiliyor. Kamera uygulaması donmuyor ama video tarafında fazla çekim yaparsan donmaya başlıyor. CrDroid'de bu problem yok. 11t Pro'da bakabilirsin, fiyatları absürt biçimde ucuz üstelik S21 FE ile aynı yongayı kullanıyor. Isınma olayından dolayı oyunlarda performansı falan SD870'e denk diyebiliriz.

Hocam mi 11t Pro'da buldumda S20 FE'den iyi miki?

SD 888 aşırı fazla ısınıyor mu mesela uzun pozlamalı falan fotoğraf çekerken ya da uzun sureli günlük kullanımda.

Günlük kullanımda ısınmıyor ısınsa bile normal oyunda olan bir telefon gibi ısınıyor. 888'ler Samsung üretimi diye bu durum var. Video performansı için konuşmam gerekirse S20 FE'de kötü bu da yani güya bunda 8K video çekimi var lakin benim Xiaomi 13T'yi 720p çekim modunda olsa bile 11t Pro aynı netliği yakalayamıyor ayrıca renkler soluk.