erdym 86

Bilgin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Cihaz
Samsung Galaxy S21 5G
İş için kullandığım S20 FE cihazı satışa koymuştuk. Yerine zaten ana telefon olmadığından S21 5G aldık. Telefon sorunsuz çalışıyor lakin ne zaman Smart Switch başlatsam 5-6 dakika sonra kapanıyor ve S20 FE'de Smart Switch tamamlanamadı hatası veriyor. Telefon Smart Switch'i açınca da aşırı ısınıyor acaba ısınmadan kaynaklı olabilir mi?

İş için kullandığım S20 FE cihazı satışa koymuştuk. Yerine zaten ana telefon olmadığından S21 5G aldık. Telefon sorunsuz çalışıyor lakin ne zaman Smart Switch başlatsam 5-6 dakika sonra kapanıyor ve S20 FE'de Smart Switch tamamlanamadı hatası veriyor. Telefon Smart Switch'i açınca da aşırı ısınıyor acaba ısınmadan kaynaklı olabilir mi?
Normalde böyle servisler Bootloader kilidi açılırsa birdaha açılmaz diye biliyorum Bootloader kilidi açıksa ondan olabilir.

Normalde böyle servisler Bootloader kilidi açılırsa bir daha açılmaz diye biliyorum Bootloader kilidi açıksa ondan olabilir.

Kapalı hocam cihazı tanıdıktan üst modele geçiyor diye satın aldım. 3 ay önce Samsung servisinde pil değişimi dışında işlem görmemiş.

Bir de Smart Switch kapanmıyor komple telefon kapanıyor ondan tamamlanamıyor. S20 FE'de Bootloader açık lakin S21'in kapanmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum.

S21Fe Snapdragon olan versiyonu mu ?Şu an ondan yazıyorum öyle sorunla karşılaşmadım S20 Fe kullandım onda da sorun yaşamadım . Pil arızalı olabilir

Batarya yetkili serviste 3 ay önce takıldı hocam eski batarya yaşlı diye bataryası da gayet iyi gidiyor üstelik 2 cihazda şarjda.

S21 FE Snapdragon olan versiyonu mu? Şu an ondan yazıyorum öyle sorunla karşılaşmadım S20 FE kullandım onda da sorun yaşamadım. Pil arızalı olabilir.
Düz S21 5G. S21 Türkiye de FE modeli gibi Snapdragon olarak satılmadı diye biliyorum. Bir de telefon zaten bayağı sorunsuz kullandım, test ettim. Smart Switch yapınca bu sorun başlıyor.