A55 ve A35 bu hafta alacak. Kore'de dağıtıma 1 hafta önceden başlanmıştı. Kendi konumda sürekli güncelliyorum bakabilirsiniz :D bir tek S24 FE tutmadı ya.

Yok S24 FE gelmeyince, bende şaşırdım a serisine başlamış FE'ye neden vermediler diye şaşırdım çünkü.

Üvey evlat oldu S24 FE biraz zaten. S25 FE'de dimensity ve 12 GB RAM gelirse, S24 FE'den daha çok satar bu sefer.

@yusufumm07, bu arada Google spor bildirimlerini açın. Eğer spor skorlarını az çok bakmak istiyorsanız bence işinize yarar.

Screenshot_20250512_215639_One UI Home.webp

Bende Exynos modeli vardı. Az önce baktım hala gelmemiş. Ne zaman gelir?

Daha var gelmesine.

E ama yani bu nasıl iş böyle kardeş ya o kadar 27k para verdik 😡

Samsung TR'ye söyleyin. Csc değiştirenler çoktan kullanıyor One UI 7'yi.

Yok S24 FE gelmeyince, bende şaşırdım a serisine başlamış FE'ye neden vermediler diye şaşırdım çünkü.

Üvey evlat oldu S24 FE biraz zaten. S25 FE'de dimensity ve 12 GB RAM gelirse, S24 FE'den daha çok satar bu sefer.

S25 FE de Exynos 2400e olacak gibi. Dimensity olmaz.

Hocam batarya perfonması nasıl? Bende aynı cihazı almayı düşünüyorum.
Oyun oynarken İptv izlerken ısınıyor ama boşta bıraktığında hızlı soğuyor Isınma harici efsane kasma donma yapmıyor Hoparlör güzel kaliteli kamerasıda şarjı biraz hızlı gidiyor ama 25 watt adaptör ile çözdüm Birde bu güncelleme ile ısınma yapar mı daha kullanıp göreceğim.

Son düzenleme:
Şarj etme sesi garip olmuş ama benim için o kadar sorun değil. İstiyorsanız UI6 seslerini indirir kullanırsınız.

A55 ve A35 bu hafta alacak. Kore'de dağıtıma 1 hafta önceden başlanmıştı. Kendi konumda sürekli güncelliyorum bakabilirsiniz :D bir tek S24 FE tutmadı ya.
A35 kullanıyorum:):). Yiağğğğğğğğğğ.