Samsung Galaxy S21 FE Android 15 One UI 7 güncelleştirmesi aldı

Niye bu kadar takılıyorsunuz ? Senin cihaz daha güncel 15 16 17 bütün güncellemelerini alır.

Olay takılmak değil ya da ileride alacağı güncellemeler değil, Samsung Türkiye'nin mükemmel dağıtım hizmetinin S21 FE gibi eski bir modele dahi dağıtım sağlayıp 2024 yılında çıkmış bir telefona güncellemeyi verememiş olmaları. Sorun global olsa yine tamam fakat sorun tamamen Türkiye çapında. Bir de vaat edilen süreleri fazlasıyla geçtiği için ekstra tahammülsüzlük sağladılar. Boşa CSC değiştirmeyle uğraşmayayım ha geldi ha gelecek diye diye 2-3 hafta geçti hocam, hala yok. :D

Neyse uzatmaya gerek yok umarım ileride aynı ya da benzer durumlar yaşanmaz, şu yaptıkları iş iş değil çünkü.

Olay takılmak değil ya da ileride alacağı güncellemeler değil, Samsung Türkiye'nin mükemmel dağıtım hizmetinin S21 FE gibi eski bir modele dahi dağıtım sağlayıp 2024 yılında çıkmış bir telefona güncellemeyi verememiş olmaları. Sorun global olsa yine tamam fakat sorun tamamen Türkiye çapında. Bir de vaat edilen süreleri fazlasıyla geçtiği için ekstra tahammülsüzlük sağladılar. Boşa CSC değiştirmeyle uğraşmayayım ha geldi ha gelecek diye diye 2-3 hafta geçti hocam, hala yok. :D

Neyse uzatmaya gerek yok umarım ileride aynı ya da benzer durumlar yaşanmaz, şu yaptıkları iş iş değil çünkü.
Bu önceden açıklanmıştı; Android 15 alacağı kesindi. Zaten şunu yapıyor olabilirler: Önce eski cihazlara verip hataları törpüleyip yeni cihazlara dağıtmayı amaçlıyorlar. Ayrıca, S21 FE son büyük güncellemesini aldı; sizin önünüz açık.:)

S24 FE Android 21'e kadar alacak, Android 14 ile çıkış yaptı. 7 yıl işletim sistemi güncellemesi alacak denildi S24 serisine. Sadece güvenlik güncellemeleri almayacak uzun süre. @yusufumm07, @Zaranon,
İşte hocam illaki alacak korkacak durum yok :)

Olay takılmak değil ya da ileride alacağı güncellemeler değil, Samsung Türkiye'nin mükemmel dağıtım hizmetinin S21 FE gibi eski bir modele dahi dağıtım sağlayıp 2024 yılında çıkmış bir telefona güncellemeyi verememiş olmaları. Sorun global olsa yine tamam fakat sorun tamamen Türkiye çapında. Bir de vadedilen süreleri fazlasıyla geçtiği için ekstra tahammülsüzlük sağladılar. Boşa csc değiştirmeyle uğraşmayayım ha geldi ha gelecek diye diye 2-3 hafta geçti hocam, hala yok. :D

CSC işlemi çok basit neden yapmadınız ki?

Bu önceden açıklanmıştı; Android 15 alacağı kesindi. Zaten şunu yapıyor olabilirler: Önce eski cihazlara verip hataları törpüleyip yeni cihazlara dağıtmayı amaçlıyorlar. Ayrıca, S21 FE son büyük güncellemesini aldı; sizin önünüz açık.:)

İşte hocam illaki alacak korkacak durum yok :)

Yanlış, S21 FE, klasik S21 serisinden farklı olarak Android 16'yı alacak. Kutudan Android 12 ile çıkmıştı ve 4 yıl güncelleme sözü verildi bu model için.

Exynos modeli var bende. Hala gelmedi neden? Yapabileceğim bir ayar var mı gelmesi için?

Snapdragon modeline geldi Türkiye'ye. Samfrewden eğer modelinize One UI 7 geldiyse csc değiştirerek o bölgeye geçerek güncellemeyi alabilirsin.

Exynos modeli var bende. Hala gelmedi neden? Yapabileceğim bir ayar var mı gelmesi için?

Hindistan ıns csc ye geçebilirsin mesela.
Buradan yap

Geri
Yukarı Alt