Dagster3532 4

Yetkin
Bu telefonun ısınınca girdiği tripler artık beni delirtmek üzere. Ya kırıp atacağım veya Red Dead Redemption 2 oyunundaki kuyruğu 10 piksel gözüken beyaz at gibi kişneyeceğim.

Telefon ısınınca S3 mini gibi kasmaya başlıyor. Hafızası yarısından çoğu boş. Telefonda sadece dışarıdan 10 uygulama kurulu. Debloat yaptım. Thermal Guardian indirdim dereceyi genişlettim ama olmadı. Telefon lokomotif kömürü gibi ısınsın ama bu telefon artık kasmasın istiyorum. Bilgisayarsız ne yapabilirim? Telefona hiç yüklenmediğim halde biraz kullanınca direkt 40 derecelere geliyor ve 40 derece sonrasında direkt kasma ve donmalar başlıyor. Telefonu aldığım güne lanet ettim.

Arkadaşımda olan iPhone 12 bile daha akıcı bundan. Üstelik iOS 26 kullanıyor olmasına rağmen. Bu tenekeyi ben ne yapsam bilmiyorum. Satıp ikinci el Apple telefon alacağım herhalde. Cihazım gelene kadar böyle böyle idare edeceğim gibi.
Apple farklı bir durum Hocam, orası hakkında bilgim yok. Apple bende almak isterim fakat APK durumu, benim kullanımıma yönelik değil. Sosyal medya + gezinme diyorsanız Apple ın bence piyasada rakibi yok.

İşlemcisi ne? Exynos ise ısınması normal. Üstüne hava ateş gibi 10 dakika oynasan cihaz ateş gibi oluyor. Soğutucu alabilirsiniz.

"Exynos ise ısınması normal" 🤦

Diye bir şey yok kronik olanlar ısınıyor olmayanlarlar ısınmıyor hepsini indirgemeyin.

Kronik olanlar.
990/2100/2200 ve diğer eskiler.

Bu telefonun ısınınca girdiği tripler artık beni delirtmek üzere. Ya kırıp atacağım veya Red Dead Redemption 2 oyunundaki kuyruğu 10 piksel gözüken beyaz at gibi kişneyeceğim.

Telefon ısınınca S3 mini gibi kasmaya başlıyor. Hafızası yarısından çoğu boş. Telefonda sadece dışarıdan 10 uygulama kurulu. Debloat yaptım. Thermal Guardian indirdim dereceyi genişlettim ama olmadı. Telefon lokomotif kömürü gibi ısınsın ama bu telefon artık kasmasın istiyorum. Bilgisayarsız ne yapabilirim? Telefona hiç yüklenmediğim halde biraz kullanınca direkt 40 derecelere geliyor ve 40 derece sonrasında direkt kasma ve donmalar başlıyor. Telefonu aldığım güne lanet ettim.

Normal kronik zaten 21 FE. 25 FE aldı FE'ler pek iyi değil zaten

Aynı telefonu yaklaşık dört senedir kullanıyorum. Güneşin altında, atıyorum deniz kenarında falan kullanmadıkça ciddi bir kasma sorunu olmuyor. Benden bir sene sonra Iphone 11 alan yakınım, S21 almadığı için pişman olduğunu dile getiriyor. Sebebi ise güncellemeler kaynaklı gerek kamerası gerekse akıcılığı zayıflamış. Yani elinizdeki ürün gayet F/P. Ekstrem ısınıyorsa servise göndermeyi düşünebilirsiniz.

Bende de aynı telefon vardı satıp iPhone 11 aldım. Oyun oynarken bile kasma donma problemi yok. Exynos işlemcili her Samsungun kaderi böyle oluyor maalesef.

Bende de aynı telefon vardı satıp iPhone 11 aldım. Oyun oynarken bile kasma donma problemi yok. Exynos işlemcili her Samsungun kaderi böyle oluyor maalesef.
Ayrıca kronik problem cart curt lafını da saçma buluyorum. Adamlar bildiğin bozuk işlemci üretip satmış o zaman yenisine neden güvenelim onu anlamıyorum.