- Makaleler
- 6
Samsung Kore'de, S21 serisi (FE haric) One UI 7 guncellemesi dagıtımını baslattı.
S24 FE modelini S24 serisi olarak görmüyor mu Samsung, enteresan gerçekten. Tamam downgrade edilmiş bir model ama, sonuçta S24 serisi. Bence tüm S24 serisine aynı anda gelmeliydi.
Vulkan geçişi eski modellerde falan da yapıldı mı peki? Şarj süresini iyileştirir mi acaba, ben benim S24+'ta marjinal bir iyileşme gözlemledim gibi ama bilmiyorum.
FE A ile S arasında bir seri artık, kulaklığıyla tabletiyle telefonuyla saatiyle bir FE ekosistemi oldu. Sırf o yüzden geç verdiklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamamS24 FE modelini S24 serisi olarak görmüyor mu Samsung, enteresan gerçekten. Tamam downgrade edilmiş bir model ama, sonuçta S24 serisi. Bence tüm S24 serisine aynı anda gelmeliydi.
Vulkan geçişi eski modellerde falan da yapıldı mı peki? Şarj süresini iyileştirir mi acaba, ben benim S24+'ta marjinal bir iyileşme gözlemledim gibi ama bilmiyorum.
S21'e geliyor ama S24 FE'de hala yok gerçekten şaka gibi. 24 serisinden bağımsız muamele çekilmesi gerçekten aşırı sinir bozuyor.
Yanlış bilmiyorsam diğer ülkelerde FE'ye de dağıtılıyor 1-2 gündür. Bize gelmedi sadece. Sunucular yetmiyor.S21'e geliyor ama S24 FE'de hala yok gerçekten şaka gibi. 24 serisinden bağımsız muamele çekilmesi gerçekten aşırı sinir bozuyor.