S21 şu an Kore'de. S24 FE Avrupa Kore ABD Hindistan'da aldı. Yani Türkiye dahil birkac ulkede hâla yok. Bununda sorumlusu Samsung Türkiye.

Kore kısmını kaçırmışım, günlerdir güncelleme ha geldi ha gelecek diye diye artık fena sabırlar taştı. Tab S9'a geldi ve epey de beğendim, telefona bir türlü gelmemiş olması yüzünden tahammülüm epey düştü. :)

Kore kısmını kaçırmışım, günlerdir güncelleme ha geldi ha gelecek diye diye artık fena sabırlar taştı. Tab S9'a geldi ve epey de beğendim, telefona bir türlü gelmemiş olması yüzünden tahammülüm epey düştü. :D
Kendi açıkladığı güncelleme takviminden bayağı önce geldi S9'a, şaşırttı beni de. Üst panel bölünmesine hala tam alışamadım ama.

Kendi açıkladığı güncelleme takviminden bayağı önce geldi S9'a, şaşırttı beni de. Üst panel bölünmesine hala tam alışamadım ama.

Bende de aynı durum oldu. Onun dışında da hissiyat, akıcılık çok keyifli. Telefona gelse aslında çok daha kısa sürede adapte olacağız ama haftaya kadar alırsak iyi bu gidişle. :D

Aslında güncellemelerin hepsini sunucuya yükleseler, sonra herkese erişime açıp sunucunun kaldıracağı kişi limiti üstünden FIFO sistemi kursalar, çok daha hızlı ilerleyebilirdi indirmeler.