justice57

Çalışkan
Selam arkadaşlar, ben eSIM kullanmak için bu iki telefondan birini alacağım. Öyle fazla bir bütçem yok, S21 Ultra yurt dışı bulmuştum. Telefon sifira yakın ama IMEI kaydi zorlaşmiş sanirim, 2. elde Note 20 Ultra var, Türkiye cihazi; o da yipranmiş ve fahiş fiyat çekiyorlar. Telefonlarin ikisi de ayni para 14K civari, sizce hangisi alinir?

Son düzenleme:
Yurt dışı alternatifse kapandığı zaman ne kullanmayı düşünüyorsun? 2 yıldır S21 Ultra kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin.

Selam arkadaşlar, ben eSIM kullanmak için bu iki telefondan birini alacağım. Öyle fazla bir bütçem yok, S21 Ultra yurt dışı bulmuştum. Telefon sifira yakın ama IMEI kaydi zorlaşmiş sanirim, 2. elde Note 20 Ultra var, Türkiye cihazi; o da yipranmiş ve fahiş fiyat çekiyorlar. Telefonlarin ikisi de ayni para 14K civari, sizce hangisi alinir?
Note 20 Exynos 990 ile geliyor alınmaz, zaten desteği bitti, güvenlik yaması bile almıyor, S21 Ultra yurt dışı olduğu için önermiyorum, 0 A36 bakabilirsin bütçe artarsa, eSIM desteği var, 2. Elde ise S23+ bulabilirsin sağlam bir aramayla.

Teşekkürler yorumlar için, şöyle bir karar aldim ikisini de alacağım bir beklentim yok eSIM için aliyorum, hangisi işime gelirse o kalir diğerini satarim, kapaninca mecburen 1 adet TR cihaz olmasi gerekiyor elimde. Bu şekilde bir yola gittim.

Teşekkürler yorumlar için, şöyle bir karar aldim ikisini de alacağım bir beklentim yok eSIM için aliyorum, hangisi işime gelirse o kalir diğerini satarim, kapaninca mecburen 1 adet TR cihaz olmasi gerekiyor elimde. Bu şekilde bir yola gittim.
İkisinin bütçesinde temiz telefon yok mu? Takribi maksimum bütçeniz 30 bin TL. Bence ikisini boş verin orta segment TR cihazı alın. S21 Ultra güzel telefon ama eskidiğini düşünüyorum artık. 23'ten başlanmalı en az.

İkisinin bütçesinde temiz telefon yok mu? Takribi maksimum bütçeniz 30 bin TL. Bence ikisini boş verin orta segment TR cihazı alın. S21 Ultra güzel telefon ama eskidiğini düşünüyorum artık. 23'ten başlanmalı en az.

İnanki çok baktim kral, S23 Ultra şu anda 32K civarinda sifiri yok galiba ya da bayagi yüksek, onun altindakiler ya ekran yandan yemiş ya 3-4 yil epey kullanilmiş cihazlar ve yurt dışı cihazlar, hiç yoktan bu alacagim S21 direk sifir cihaz diğerini de yedekte tutarim ya da satarim. Doğru güncel cihaz daha iyi olabilir bakalim.

Son düzenleme:
YD alınmaz, Note 20’de pek iyi bir telefon değil. Kronik problemleri var. Galaxy S21FE yada S22 bakabilirsiniz, çok bir kullanımınız yok zaten. Apple tarafında iPhone 12’de bulabilirsiniz. eSIM dışı kullanımınız var mı?

Yurt dışı alınmaz, Note 20'de pek iyi bir telefon değil. Kronik problemleri var. Galaxy S21 FE'ya da S22 bakabilirsiniz, çok bir kullanımınız yok zaten. Apple tarafında iPhone 12'de bulabilirsiniz. eSIM dışı kullanımınız var mı?

Selam S21 Ultra yurt dişini satin almaya gittim, bir kadındaydi, ilk açilişta kirmizi şekilde Bootloader yaziyordu bunu bilmiyorum ne olduğunu telefon açıldı, sonrasinda hat çekiyor lakin internete bağlanamadik şebeke sorunu var diye düşünüyorum, bu arada telefonuda sevmedim, yurt dışı ürünlere bulaşmamak lazimmiş bir kez daha anladim şu anda. Şu an Xiaomi'ye kayabilirim. eSIM önemli şu an benim için esim dışında Redmi Note 9 Pro var şimdilik idareten onu kullanıyorum.

Son düzenleme: