fabbu

Başarılı
Merhaba, 2 yıldır S22 kullanıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi batarya ve ısınmasından memnun değilim. Bu yüzden telefonumu değiştirmek istiyorum. Ne yapabilirim diye bakarken Samsung'un değişim kampanyası ve eğitim programı indirimi ilgimi çekti, sizce uğraşmaya değer mi? 20-25 arası bir bütçem var, değeceğini düşünürsem 28'i falan görebilirim. S24 FE mantıklı seçenek gibi duruyor gördüğüm kadarıyla ancak elimdeki S22 rahatsız edici de olsa çalışıyor, o yüzden S24 FE'yi alıp durduk yere masraf edesim gelmedi. Nasıl bir yol izleyebilirim, önerileriniz nedir?

Telefonda yaptığım şeyler video izlemek, sosyal medya uygulamalarında dolaşmak ve nadiren Vampire Survivors, Balatro tarzı oyunlar oynamaktan ibaret. Yani kamera benim için önemsiz.

Gerekli değil, elindekinin ömrü dolana kadar devam et. Eğer pili yıprandıysa pil değişikliği yapabilirsin ama...

Telefon kullanımınız sadece Samsung'tan ibaret değilse; farklı markaların daha stabil, serin çalışan, hızlı, verimli, bataryası uzun giden modellerine bakabilirsiniz.

Önerileriniz için teşekkürler, telefonda kasma vs. yok. Gün içinde 2 hatta kullanıma göre 3 kere şarj etmek biraz sinir bozucu, üstüne bir de kıyasla sıcak çalışan bir telefon olunca daha da sinir bozucu oluyor.

Eğer pili yıprandıysa pil değişikliği yapabilirsin ama...
Pil sağlığını geçen kontrol ettim %87 idi. Değiştirmek gerekir mi? Bundan sonra daha da kötü olmasın diye tüm arkaplan kullanımlarını vs. kapattım, ekranı 60 hz'e aldım, Power Saving + Battery Protection da her zaman açık.

Samsung'un A serisi cihazlarını mantıklı buluyor musunuz peki?
Eğer S22'yi değiştireceksem işlemci konusunda düşüş yaşamak istemiyorum, bazen 4-5 uygulamayı aynı anda açık tutup sık git gel yaptığım oluyor o zamanlarda takılmasını istemiyorum. Böyle durumlarda kayıp yaşamayacaksam neden olmasın.

Merhaba, 2 yıldır S22 kullanıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi batarya ve ısınmasından memnun değilim. Bu yüzden telefonumu değiştirmek istiyorum. Ne yapabilirim diye bakarken Samsung'un değişim kampanyası ve eğitim programı indirimi ilgimi çekti, sizce uğraşmaya değer mi? 20-25 arası bir bütçem var, değeceğini düşünürsem 28'i falan görebilirim. S24 FE mantıklı seçenek gibi duruyor gördüğüm kadarıyla ancak elimdeki S22 rahatsız edici de olsa çalışıyor, o yüzden S24 FE'yi alıp durduk yere masraf edesim gelmedi. Nasıl bir yol izleyebilirim, önerileriniz nedir?

Telefonda yaptığım şeyler video izlemek, sosyal medya uygulamalarında dolaşmak ve nadiren Vampire Survivors, Balatro tarzı oyunlar oynamaktan ibaret. Yani kamera benim için önemsiz.
Gereksiz.