Samsung Galaxy S22 Ultra vs iPhone 13 Pro

Ikisi de alinmaz. Butce 40 bin sanirim. Sifir Mi 14T Pro veya S25 alabilir. iPhone isterse 16e'de alinabilecek bir telefon. Ben S25 alirdim bu butcede. Snapdragon Elite for Galaxy islemcisinden dolayi. Bu ISP'yi daha iyi kullanmasina olanak taniyor S25'in.

İkisi arasından iPhone 13 Pro daha iyi bir seçenek. Ancak, her ikisi de 40K bütçe ile alınabilecek modeller değiller. 2. el veya yenilenmiş telefon alacağına sıfır yurt dışı iPhone 15 Pro Max, 16 Pro gibi cihazlar alır o paraya.

S24 FE almasını söyledim en azından ama kendisi IP13 aldı.

İşte böyle insanlardan nefret ediyorum. Yanlış anlamayın lafım size değil o şahsiyete. Madem karar vermiş neden soruyor insanların vaktinden çalıyor değil mi?

Hata yaptığını tez vakitte anlar da pişman olur umarım. Eh, bu ekonomide de kolay kolay pat diye telefonunu değiştiremez pişmanlığıyla yaşasın :D

İşte böyle insanlardan nefret ediyorum. Yanlış anlamayın lafım size değil o şahsiyete. Madem karar vermiş neden soruyor insanların vaktinden çalıyor değil mi?

Hata yaptığını tez vakitte anlar da pişman olur umarım. Eh, bu ekonomide de kolay kolay pat diye telefonunu değiştiremez pişmanlığıyla yaşasın :D

Telefon tuğla gibi diyor.
Bir de taksit yokmuş ondan dolayı vaz geçti
Aldığı yer taksit yapmış.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt