Makaleler
6
Sorum aslında başlıktaki gibi. S22'yi satıp üstüne 7-9 bin TL daha koyup alabiliyorum. Sizce değer mi? Samsung Shop'un eğitim indirimi mağazasında 256 GB 22 bin TL.

Aslında kamera S22'den biraz daha kötü olsa da sorun değil. Çok düşüş yaşamıyorsam sorun değil, performans olarak 888'e yakınmış. Çok ağır oyunlar oynamadığım için yeterli olur gibi. Ekranı nasıl? Çerçeveler kalın gibi geldi. S22'ye geçişte çerçeveler kalın gelir mi ve en önemlisi batarya. Beni memnun etmesi lazım ki geçmek istememin en büyük sebebi o.

Sizce değer mi? Honor 400 istememin nedeni One UI'a alıştım. Güzel geliyor. Bir de malzeme kalitesi iyi değil.

Batarya süresi nasıl? Nasıl bir kullanımda kaç saat alıyorsunuz.
Sanırım @Hasan Merkit ve @Glade de kullanıyordu. Onlarda yazabilir.

Şarj süresi kullanıma bağlı, benim gibi sık sık sürekli Instagram, YouTube gibi platformlarda özellikle bir de oyun oynuyorsanız tabii ister istemez bitebiliyor ama gün içerisinde yani o şekilde kullanım yaparsanız 1 gün götürüyor. Mesela dünden beridir doğru düzgün kullanım yapmadım, en son %100'dü şu an mesela hiç kullanmama rağmen, ara sıra Instagram derken şu an %32. Ama en son ki Android sürümünden sonra Sarjı bir tık çabuk bitmeye başladı ama benim için sorun değil. Ben bazen yeri geliyor Diablo İmmortal adlı oyunu oynuyorum, ister istemez sık kullanımda bitebiliyor.

Şu anki sürümü Android 16.

Şarj süresi kullanıma bağlı, benim gibi sık sık sürekli Instagram, YouTube gibi platformlarda özellikle bir de oyun oynuyorsanız tabii ister istemez bitebiliyor ama gün içerisinde yani o şekilde kullanım yaparsanız 1 gün götürüyor. Mesela dünden beridir doğru düzgün kullanım yapmadım, en son %100'dü şu an mesela hiç kullanmama rağmen, ara sıra Instagram derken şu an %32. ama en son ki Android sürümünden sonra sarjı bir tık çabuk bitmeye başladı ama benim için sorun değil. Ben bazen yeri geliyor Diablo immortal adlı oyunu oynuyorum, ister istemez sık kullanımda bitebiliyor.

Şu anki sürümü Android 16.

Teşekkürler cevabınız için.

Yaşadığın tek memnuniyetsizlik batarya performansı ise kesinlikle değmez. Ben olsam S22'den devam ederdim. S22 bozulana kadar kullanılabilecek bir cihaz. S25-S26 falan alacak bütçeye sahip olmadığın sürece yükseltmeye gerek yok, hele A56'ya hiç gerek yok.

Bence sana uygun bir telefon. Peder A54 kullaniyor bir kere bataryadan sikayetini duymadim. Ha bu arada en kotu sartlarda kullaniyor telefonu. Kullandigi şarj aleti markasi Syrox mesela.

Sen benim S22'yi görsen :hehehe: yani Samsung shoptada uygun fiyatı. Flash belleğe verileri yedekleyip hemen alacağım. Gelince flash bellekten aktarırım. 256 GB olmasıda artı. En kısa sürede almaya çalışacağım. Uzun süre güncelleme almasına artı.

Sen benim S22'yi görsen :hehehe: yani Samsung shoptada uygun fiyatı. Flash belleğe verileri yedekleyip hemen alacağım. Gelince flash bellekten aktarırım. 256 GB olmasıda artı. En kısa sürede almaya çalışacağım. Uzun süre güncelleme almasına artı.
Kamerayla isin yoksa cidden yeterli bir telefon. Yurt disinda mesela Nothing Phone 3a Pro ile kiyaslarsak (30K). Her acidan daha iyi. Ayrica One UI harika.

Yaşadığın tek memnuniyetsizlik batarya performansı ise kesinlikle değmez. Ben olsam S22'den devam ederdim. S22 bozulana kadar kullanılabilecek bir cihaz. S25-S26 falan alacak bütçeye sahip olmadığın sürece yükseltmeye gerek yok, hele A56'ya hiç gerek yok.

Hocam bıktım desem yeridir. Bozulana kadar kullanırım ama öyle batarya ile olmaz. Çok üzmeye başladı. Yanımda powerbank taşımam gerekiyor.

Kamerayla isin yoksa cidden yeterli bir telefon. Yurt disinda mesela nothing Phone 3A Pro ile kiyaslarsak (30k). Her acidan daha iyi. Ayrica One UI harika.

Günlük fotoğraf çekiyorum zaten. Çok iyi olmasına gerek yok. Yazıları iyi çeksin benim için yeterli. Yurt dışı ve 2.el ile uğraşmak istemedim. Honor 400 de istemedim ya. One UI ile devam ederim.